Uvod

Prije svega želimo Vam dobrodošlicu i ugodno provedeno vrijeme na forumu.

Forum VolimPivo.ba je namjenjen tematskoj komunikaciji između korisnika, i sve teme na forumu su podijeljene u kategorije i svrstane u određene forume i podforume. Svaki forum, odnosno podforum, obrađuje određenu tematiku i područje i na njemu se vodi diskusija o tim određenim temama i područjima. Korisnici mogu aktivno učestvovati na svim temama i odgovarati na postove drugih korisnika, te otvarati nove teme u skladu sa pravilima foruma.

Forum je neprofitan i nekomercijalan, a cilj mu je promicanje i unaprijeđenje kućnog pivarstva kao hobija, te povezivanje ljudi istih ili sličnih interesa u grupu koja će razmjenjivati iskustva i/ili organizovati druženja, takmičenja i slične događaje.

Za aktivno učestvovanje na forumu potrebno se registrovati, a samom registracijom određujete svoj virtuelni identitet na forumu po kojem ćete biti prepoznati. Neki dijelovi foruma nisu vidljivi bez registracije, pa ukoliko želite i da Vam taj dio bude vidljiv molimo Vas da se registrujete.

Prije same registracije molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i napomene foruma, te ukoliko se želite registrovati pristajete da poštujete pravila i rad foruma.

User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools