Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pallets ili Dry Fresh Hop ???
MadMug Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 52
Joined: Nov 2015
Reputation: 0
Dao zahvala: 8
Primio 0 zahvala u 0 postu/ova
Location: Dubrovnik
Pallets ili Dry Fresh Hop ???
Ovako ekipa...brzinsko pitanje, sutra kuham ;-)

Radim Belgium Pale Ale

Imam opciju radit sa paletama ili kombinacija dry fresh hop + pallets

Da bolje objasnim
U recept mi ide:
Styrian Goldings - 30g , 60min
Chinnok - 15g , 20min
Saaz - 15g , 10min
Saaz - 40g , kraj

Saaz i Chinnok imam oba dvije kombijacije i pallets i suhi/svježi vakumirani a Styrian Goldings imam samo u paletima.

Da li mogu kombinirat je li to dobro, bolje? Ili da li da ostanem samo na paletima za boil??
(imam i vrečice za dry hops)

I drugo pitanje da li dry hops se isto računa količina, ako je 15g paleta je li isto 15g svježeg hmelja???? Ima li tu neke razlike???

Do sada još nisam radio sa svježim hmeljem u boil, samo sam ga ubacivao za dry hop u fermentor.
Find Odgovori



Poruke u ovoj temi
Pallets ili Dry Fresh Hop ??? - MadMug - 05.02.2016 07:22

Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools