Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Fermentacija - problem
p.Ivo Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 494
Joined: Nov 2012
Reputation: 2
Dao zahvala: 3
Primio 10 zahvala u 9 postu/ova
Location: Visoko
RE: Fermentacija - problem
Omjer koji pise u beersmithu je za dextrozu 100% za šečer 110% . ja sam par puta radio sa dextrozom i ima razlike u karbonizaciji, sa dextrozom kao da su manji mjehurici . najbolje iskustvo je bilo sa cask condition a radio sam na nekom bellgijancu

Stavi nos u čašu, osjeti ljubavi našu!
Find Odgovori



Poruke u ovoj temi
Fermentacija - problem - Fender24 - 27.11.2016, 03:21
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 28.11.2016, 05:58
RE: Fermentacija - problem - zlimfur - 28.11.2016, 06:59
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 29.11.2016, 07:15
RE: Fermentacija - problem - zlimfur - 29.11.2016, 07:17
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 29.11.2016, 07:20
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 08.02.2017, 06:20
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 12.02.2017, 07:18
RE: Fermentacija - problem - Pivdzija - 13.02.2017, 04:07
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 14.02.2017, 08:54
RE: Fermentacija - problem - zlimfur - 14.02.2017, 10:43
RE: Fermentacija - problem - Fender24 - 15.02.2017, 09:17
RE: Fermentacija - problem - zlimfur - 15.02.2017, 09:28
RE: Fermentacija - problem - Skemba - 15.02.2017, 11:38
RE: Fermentacija - problem - ale ale - 16.02.2017, 09:23
RE: Fermentacija - problem - p.Ivo - 17.02.2017 12:54

Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools