Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Pitching - dodavanje kvasca
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,581
Joined: Jan 2014
Reputation: 4
Dao zahvala: 3
Primio 28 zahvala u 28 postu/ova
Location: Tolisa (Orašje)
RE: Pitching - dodavanje kvasca
Ohladi sladovinu u frizideru na 17c koliko god bude trebalo (naravno sto prije to bolje), kada ohladis sladovinu onda rehidriraj kvasac (kao sto je kolega rekao, prokuhaj vodu ohladi na 23-25c, dodaj kvasac, ostavi 20-30 min, ohladi na 17c I onda dodaj kvasac u sladovinu
Find Odgovori



Poruke u ovoj temi
Pitching - dodavanje kvasca - mirren - 25.06.2018, 11:43
RE: Pitching - dodavanje kvasca - Stane - 25.06.2018 09:03

Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools