Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Hard cider
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 705
Joined: May 2013
Reputation: 1
Dao zahvala: 2
Primio 12 zahvala u 17 postu/ova
Location: doboj
RE: Hard cider
bice sledeca tura jer sam sada skinuo oko 50ml i sve cu staviti sledeci put.Smatram da ce se uduplati ili bar za trecinu vise.A ako nemozes cekati stavi us05,citao sam da stavljaju u cider
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV
*****

Posts: 1,205
Joined: Jul 2013
Reputation: 3
Dao zahvala: 4
Primio 9 zahvala u 15 postu/ova
Location: Mostar
RE: Hard cider
nisam planirao tako skoro, kada malo otopli Smile
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 705
Joined: May 2013
Reputation: 1
Dao zahvala: 2
Primio 12 zahvala u 17 postu/ova
Location: doboj
RE: Hard cider
i ja ovo fermentiram u toploj kuhinji
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 705
Joined: May 2013
Reputation: 1
Dao zahvala: 2
Primio 12 zahvala u 17 postu/ova
Location: doboj
RE: Hard cider
Evo djavo neda mira pa pijem ovo vino.Ovo sto sam napravio bi se moglo svrstati medju vina a ne cider.Uzeo sam casu i posto nemam kod sebe natren ili steviu,sipao sam obicni secer,nasuo po zelji i pijem.Vino nisam gazirao.Mislim da je u rangu sa ostalim kupovnim(malo boljim),ali ovo je sa okusom jabuke.Iskrene preporuke ostalim sa foruma da prave.Sada neznam hoce li odabir kvasca uticati na okus posto sam koristio ovaj originalni za cider ali isplati se probati.Mozda probati manje stavljati cijedjenog soka od jabuke a vise sirupa (fruktal) i ranije skunuti sa fermentacije.Po zelji vam
Find Odgovori



Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools