Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


The Butcher - Brokreacja
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,997
Joined: Nov 2012
Reputation: 18
Dao zahvala: 25
Primio 157 zahvala u 243 postu/ova
Location: SJJ-WAW
The Butcher - Brokreacja
Pivo The Butcher poljske craft pivare Brokreacja (http://www.brokreacja.pl). West coast Red IPA. Ima 75 IBU, hmeljevi su Tomahawk, Citra, Simcoe i Amarillo u loncu, a suho hmeljeno sa Citra, Simcoe i Amarillo. Sladovi su Pale Ale i Carafa special II, a kvasac US05. ABV 7%.

Inače pivara je osnovana od strane jednog pivara i njegovog prijatelja koji je umjetnik, pa su osmislili seriju piva koja je kvalitetna, a upakovana u odlicnu i dobro osmisljenu ambalazu koju radi ovaj umjetnik. Trenutno rade četiri piva redovno: The Butcher, The Lumberjack (american stout), The Farmer (american wheat), The Teacher (pils) i eksperimentalno Fuck The Boundaries - Imperial Hoppy Gose. Iako nema podataka na stranici, pretpostavljam da su Gypsy brewery.

Ovo pivo je jako dobro, fina kombinacija hmeljeva na kojima se nije stedilo, uz nesto jaci sladni miris i okus. Nema se šta dodati ni oduzeti. Klasika.

Ali dizajn im je odlican, pa u toj kombinaciji, dobrog piva i odlicne prezentacije, postali su jako popularni i trazeni.

[Image: lBJwdjb.jpg]

I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find OdgovoriForum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools