Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


FLAMEOUT pitanje??
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,573
Joined: Jan 2014
Reputation: 4
Dao zahvala: 3
Primio 26 zahvala u 26 postu/ova
Location: Tolisa (Orašje)
RE: FLAMEOUT pitanje??
Može svaka od gore nabrojanih opcija (skladištenje i kvaliteta hmelj no1), po meni je puno bitnije pogotovo za prva kuhanja:
Temperatura ukomljavanja
Rehidracija kvasca (temperatura, pitching), optimalna količina kvasca
Kontrolirana temperatura fermentacije, čistoća i sterilnost.
Find Odgovori
mirren Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 44
Joined: Nov 2017
Reputation: 0
Dao zahvala: 20
Primio 0 zahvala u 0 postu/ova
Location: Tuzla
RE: FLAMEOUT pitanje??
(01.05.2018 07:46 )Stane Wrote:  Može svaka od gore nabrojanih opcija (skladištenje i kvaliteta hmelj no1), po meni je puno bitnije pogotovo za prva kuhanja:
Temperatura ukomljavanja
Rehidracija kvasca (temperatura, pitching), optimalna količina kvasca
Kontrolirana temperatura fermentacije, čistoća i sterilnost.
Ma naravno, i ja se sikiram bas oko ovih stvari Big Grin Vec kad sam pravio recept rekoste flameout, pa da ne srljam. Uglavnom, ide flameout, a ove fancy fore nakon nekoliko tura. Zivjeli.
Find Odgovori



Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools