Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Početnićki problemi
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,960
Joined: Nov 2012
Reputation: 16
Dao zahvala: 25
Primio 148 zahvala u 238 postu/ova
Location: SJJ-WAW
RE: Početnićki problemi
najsigurnije ti je ostaviti sve to dvadesetak dana na temperaturi koja nece prelaziti 18C a idealno 16C i ne dirati nista, ne otvarati fermentor. tek tada flasirati. jednostavno cekati. svima je poznato da su instrukcije na kitovima katastrofalno lose i da nije realno prikazan proces. nadam se samo da nisi koristio kvasac iz kita nego da si kupio neki dobar kvasac za pivo.

I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
billy_tje_kid Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 13
Joined: Jul 2017
Reputation: 0
Dao zahvala: 0
Primio 0 zahvala u 0 postu/ova
Location: Zagreb
RE: Početnićki problemi
Taj savije o kvascu sam več dobio od kolega na forumu, pa nisam koristio onaj koji sam dobio sa kitom, već US-05 kvasac koji sam rehidrirao prije stavljanja u fermentator.
Find Odgovori



Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools