Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Karakteristike slada iz N.Gradiške
branko20 Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 106
Joined: May 2013
Reputation: 1
Dao zahvala: 0
Primio 3 zahvala u 3 postu/ova
Location:
Karakteristike slada iz N.Gradiške
CERTIFIKAT O KVALITETI SLADA

Prateći niz pitanja o sladu iz N.Gradiške prilažem prijepis sa svim parametrima iz traženog certifikata za kupljenih 50 kg slada (250 KN sa pdv.).
Sadržaj vlage-4,5% , sadržaj ekstrakta-81,8% , konačni stupanj prevrelosti- 81% ,
sadržaj proteina-10,8% , Kolbah-ov broj-40,6% , sadržaj topivih proteina-4,38% ,
šećerenje - max15 min , boja EBC units – 3,7, friabilitet 86,8% , Ph-5,98 , FAN-150g/L,
WUG-1,8% , PUG- 4,5% , viskozitet 1,52 mPas , Hartov broj 37,2.Neki od osnovnih podataka će koristiti početnicima a Vi napredni koristite po izboru.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,997
Joined: Nov 2012
Reputation: 18
Dao zahvala: 25
Primio 153 zahvala u 241 postu/ova
Location: SJJ-WAW
RE: Karakteristike slada iz N.Gradiške
super, ovakvi podaci mggu biti od velike koristi. hvala! Zivjeli

I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori



Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools