Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


pomoc oko pravljenja vina
SixtySix Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 83
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Dao zahvala: 0
Primio 0 zahvala u 4 postu/ova
Location: Beograd
RE: pomoc oko pravljenja vina
(27.08.2013 10:09 )newbeer Wrote:  niska je to temperatura,da krene vrenje(bez kvasca)treba ti 26-27C,kasnije moze i nize a ja ne idem nikad ispod 20ak.

Hvala na odgovoru. ako je problem kvasac dodacemo kvasac Smile Mene zanima posto mi je pivo primarno da li nekako mogu fermentaciju raditi i za vino u istim uslovima.
Find Odgovori
Das Bier Offline
1.060 OG, 5,91% ABV
*****

Posts: 480
Joined: Nov 2012
Reputation: 2
Dao zahvala: 5
Primio 10 zahvala u 12 postu/ova
Location: citluk
RE: pomoc oko pravljenja vina
jedino da pokusas nekako ugrijati samo fermentor sa vinom dok vrenje ne krene,a onda ce vriti i na tim temperaturama.
Find Odgovori



Forum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools