Rating teme:
  • 0 Glasova - 0 u prosjeku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Promocija kulture piva, i pivarstva
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV
*****

Posts: 1,208
Joined: Jul 2013
Reputation: 3
Dao zahvala: 4
Primio 9 zahvala u 15 postu/ova
Location: Mostar
Promocija kulture piva, i pivarstva
dobih ponudu od web portala barart.ba, koji je neka vrsta ugostiteljskog portala, da pišem nešto o pivu. Obzirom da sam puno naučio preko ovoga foruma i da njega nije, vjerojatno ne bih nikad napravio svoje pivo i uživao u tom čarobnom napitku, shvatih da je ta ponuda dobar način za vratiti dio duga pivarskom društvu i samom forumu. Ono što sam ja zamislio je da pišem(o) stvari općenito o pivu ali i o kućnom pivarstvu te na taj način malo promoviramo najbolji hobi na svijetu, a samim time i forum, te tako proširimo našu zajednicu i dobijemo još kojeg pivara koji će praviti dobra piva koja ćemo onda svi skupa piti na našim druženjima.

Ono kako vi možete pomoći je na sve načine. Od ideja za članke, preko samih gotovih članaka, pa i na način da napravimo neku seriju članaka o nekoj posebnoj pivskoj temi.

Jedini njihov uvjet je da nema pljuvanja i nema problema. To jest, ako se piše o nekom problemu vezano za pivo da se ponudi i rješenje.


sa mušicom sam već razgovarao on je dao zeleno svjetlo za korištenje foruma i potpisivanje istoga u članke, te za korištenje nekih njegovih tekstova na samome portalu.


ideje i pomoć su svakako dobrodošli
Find OdgovoriForum Jump:


Korinik(a) pregledava ovu temu: 1 Gost(iju)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools