mlin - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: OGLASI (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Kupujem (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Thread: mlin (/showthread.php?tid=1338) |
RE: mlin - Stane - 27.05.2015 (27.05.2015, 07:11 )Goggy Wrote: Ok. Hvala puno Stane. Može se naručiti opet, meni će vjerovatno trebati nekad uskoro?Za sad se može naručiti, do kad će trajati neznam. Da se razumijemo ovo je mlin koji se dobiva preko kolega pivara, bez ikakve provizije ili zarade, jedini koji zarađuje je tip koji ga pravi ali izgleda da zarađuje zato što može okrenuti materijal RE: mlin - Goggy - 27.05.2015 Ok, jasno RE: mlin - zuzko - 28.05.2015 (27.05.2015, 01:55 )Goggy Wrote: Svaka čast. Meščini malo krupno? Jel se može podešavati razmak?Gogi, i meni se čini krupno ali će neko od mojih mentora odrediti finalni razmak.Garantujem da ga možeš štelovati u desetu milimetra i to da takav razmak i ostane jer se fiksira sa osam šarafa.Ja sam samo propustio jednu šaku slada da vidim fercera li. Na ovom mjestu ću se zahvaliti i Stanetu jer bez njega ja sigurno ne bih imao ovakav stroj.Mario iz "Sve za Pivo" je unaprijed platio ,zapakovao i poslao mlin,i njemu hvala.Ja sam prezadovoljan kako je mlin solidno napravljen a očigledno je da je i projektant naša raja. E sad još mali savjet kolegama početnicima za koje po postavljenim pitanjima je očigledno da nisu ni približno isčitali teme koje ih interesuju a one već postoje na forumu.Kada je kod mene red došao na mlin ja sam prvo pročitao sve što je bilo o mlinovima i našao da je Stane još 02.07. prošle godine opisao mlin,rekao cijenu,postavio video kako radi i preporučio raji malo bolji i dosta jeftiniji.Evo ga jedan takav kod mene.Ja ...treba još i znati Staneta! RE: mlin - Goggy - 28.05.2015 Hvala Zuzko! :-) RE: mlin - Stane - 28.05.2015 Ja sam prezadovoljan kako je mlin solidno napravljen a očigledno je da je i projektant naša raja. Projektant jest naša raja, sve nacrte je odradio kolega Mario iz SL Broda, postavio nacrte na komšijskom forumu i podijelio program za CNC (ne onaj iz svezapivo), ovaj tip koji ih pravi je izgleda samo skinuo program za CNC, malo posuđuje materijal i pravi odlične mlinove za mene po jako niskoj cijeni. Kolega Tinl je taj koji je zaslužan za distribuciju RE: mlin - mbed - 28.05.2015 Kome se onda javiti na kraju za kupnju mlina?? Tebi stane2006, tinlu, mariu ili? RE: mlin - Stane - 28.05.2015 (28.05.2015, 08:38 )mbed Wrote: Kome se onda javiti na kraju za kupnju mlina?? Tebi stane2006, tinlu, mariu ili?Za HR Tinlu, ovo je bilo baš za zuzka ali nije problem niti za bilo koga drugog što se mene tiče (Maria iz svezapivo više ne bih trpao u ovu priču) za BiH i Srbiju se možete meni obratiti ali samo da znate ja sam samo posrednik kao i kolega Tinl RE: mlin - Stane - 01.06.2015 Kolega boskoi je naručio mlin ako je još tko zainteresiran neka javlja da ne naručujemo mlinove jedan po jedan RE: mlin - Goggy - 02.06.2015 A zna li se koji je kapacitet mlina? RE: mlin - Brko - 02.06.2015 evo i ja da narucim jedan RE: mlin - Stane - 02.06.2015 (02.06.2015, 08:44 )Goggy Wrote: A zna li se koji je kapacitet mlina?Koliki lijevak sebi napraviš toliki je I kapacitet (02.06.2015, 08:58 )Brko Wrote: evo i ja da narucim jedanOK RE: mlin - Goggy - 02.06.2015 :-) onda i meni jedan naruči |