PUB - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: O FORUMU (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Generalne diskusije (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: PUB (/showthread.php?tid=22) |
RE: PUB - sheha - 18.05.2014 Evo da se i ja javim. Dosao i net. Zis je kako vidim uspio i auto da izvuce, nesto kontam da zna raja sta je u podrumu....Ja mislim da je i spajder na uzvisini tako da nije ugrozen. RE: PUB - libor - 18.05.2014 Zelim samo da podsjetim pivare na izosan , u ovakvoj situaciji moze da pomogne Послато са SM-C101 уз помоћ Тапатока RE: PUB - AleksandarV - 18.05.2014 Izosan je nezamjenjiv. Slobodno stavite što više izosana. Ako se nevaram za tu agresivnu dezinfekciju ide i do 50 puta veča doza. Za prostorije. RE: PUB - libor - 19.05.2014 Jos nam ostaje vulkanska erupcija biblijskih razmjera i napad vanzemaljaca i sve smo onda prosli ... JBG moram malo da okrenem na zezu ... RE: PUB - Pivdzija - 19.05.2014 već su se spremili za invaziju, imaju gdje sletiti RE: PUB - p.Ivo - 19.05.2014 ljudi hajmo ovako ! hajmo umjesto zajebavanje , prezderavanja i pijancenja umjesto na guinnessa otici u doboj ili neko drugo mjesto cistiti i pomagati jebo pivo kuhat cemo ga drugi put RE: PUB - pivska mušica - 19.05.2014 slazem se i ja. razgovarao sam s cartmanom, generalno nema smisla da sad u ovom svemu idemo da se veselimo. što se pomoći tiče tu sam i možemo u subotu otići bilo gdje da šta god pomognemo. ja sa svojom hernijom ne znam koliko ću moći fizički, ali sam spreman i novčano i u stvarima da učestvujem. ivane ako si ti raspoložen preuzmi organizaciju ja sam usred selidbe i zaista nemam vremena, nadam se da cu se presabrati sa vremenom iako sam baš na životnoj prekretnici i da ću uspjeti tu subotu s vama gdje god da se krene. tu sam s autom ako treba prevoz, imam nekog alata, imam i jedne ribarske čizme ja mislim. RE: PUB - elektropionir - 19.05.2014 I ja sam za RE: PUB - AleksandarV - 19.05.2014 Tu sam. Sent from my Z10 using Tapatalk RE: PUB - pivska mušica - 19.05.2014 sad sam sa Zisom pričao, pozdravio vas je sve. nije mu poplavljen stan, ali za dlaku. RIS mu je u podrumu preživio poplavu potopljen u gajbama u doboju je potrebno pomoci, mi mozemo u duhu pivarske solidarnosti oko zisove zgrade početi, pa gdje završimo. zis veli da je najbolje da nabavimo one lopate široke za snijeg, treba imati čizme, rukavice, pretpostavljam da bi pomogle i kese za smeće, odjeća - bilo bi super imati neki kombinezon da se zatvorimo od nogu do vrata. ne bi bilo zgoreg imati i maske za lice. dezinfekcija ruku ide star sanom imamo još par dana da se prekontamo. a kako su se @rafter i @Zis upoznali je za rubriku vjerovali ili ne kad se vidimo s njim pričat će nam svima. RE: PUB - p.Ivo - 19.05.2014 Ti musice budi Tito , samo govori ti to a ti to , ja imam alata , imam i izosana , kupili bi nesto od hrane i vode ili sta vec treba to bi vidjeli sa zisom . koliko bi nas se skupilo ? musica aco sanjo gantovic pivo RE: PUB - pivska mušica - 19.05.2014 (19.05.2014, 08:26 )p.Ivo Wrote: Ti musice budi Tito , samo govori ti to a ti to , ja imam alata , imam i izosana , kupili bi nesto od hrane i vode ili sta vec treba to bi vidjeli sa zisom . koliko bi nas se skupilo ? ajde nisam ni ja baš za otpada još cujemo se ovih dana da se dogovorimo oko detalja. svi koji zele da se pridruze neka se prijave. |