VolimPivo.ba
Grupna narudžba - Printable Version

+- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum)
+-- Forum: OGLASI (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Kupujem (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Thread: Grupna narudžba (/showthread.php?tid=2914)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Grupna narudžba - bhgr1 - 06.12.2017

Ja bi vjerovatno trebao ici na nekakav seminar na Ilidzi 14-15.12. pa mogu tada pokupiti ovu turu za sjeverne krajeve ako ne bude ranije.

RE: Grupna narudžba - bhgr1 - 06.12.2017

Samo da provjerim ako ja preuzmem ovaj prvi dio.
NaOH je u pakovanju od 25kg, ljuspice. Znaci mogu preuzeti originalno pakovanje, ne treba mi ambalaza.
Limunska kiselina, tecno agregatno stanje, 15 litara, miljecna kiselina tecnost, 13 litara.
Znaci dva kanistera od 15 litara za ovo ili je ova roba vec u ambalazi koju mogu ubaciti uauto pa da onda kod mene dijelimo na manje dijelove?

RE: Grupna narudžba - Brko - 07.12.2017

Limunska kiselina je u cvrstom stanju

RE: Grupna narudžba - bhgr1 - 07.12.2017

Ok. Ja cu vjerovatno dolaziti 14tog u Sa, pa cu pripremiti posude. Hajde javi na pp kad ti odgovara da se nadjemo i gdje te mogu naci.

RE: Grupna narudžba - Stane - 11.12.2017

Sve cijene su bile bez PDV, ovo su konačne cijene za uplatu udruženju, da li će se uplaćivati pojedinačno ili da jedan iz grupe uplati stvar je dogovora.
Lužina 1kg-3,4km
Limunska kiselina 1kg-3,4km
Mliječna kiselina 1kg-6,09km

RE: Grupna narudžba - bhgr1 - 12.12.2017

Dogovorio sam sa Brkom preuzimanje robe pa cu je dovesti do Gracanice (osim dijela koji mogu dostaviti na relaciji Sarajevo-Gracanica). Dio za svestenika i maida mogu ostaviti kod zisa ili kako zelite? Ostalo kad dodje do zlimfura lako ce i do orasja..

Grupna narudžba - bosniamaj - 12.12.2017

Može u distributivni centar "Zis" Smile

Samo, plaćamo svako svoj dio udruženju onda?

Sent from my Plus E using Tapatalk

RE: Grupna narudžba - svestenik - 12.12.2017

Imas li u sta da prepakujes nase dijelove ? Moze do Zis-a ako njemu nije problem, pa moj dio da posalje do Tvornice u BL kad bude pivo islo.

RE: Grupna narudžba - Stane - 13.12.2017

(12.12.2017, 11:56 )svestenik Wrote: Imas li u sta da prepakujes nase dijelove ? Moze do Zis-a ako njemu nije problem, pa moj dio da posalje do Tvornice u BL kad bude pivo islo.
Zis će preuzeti tvoj dio pa se vi dogovorite oko primopredaje
Najbolje je da svako svoj dio uplati na račun udruženja

RE: Grupna narudžba - bosniamaj - 13.12.2017

Ok, bit će uplaćno čim prije Zivjeli

RE: Grupna narudžba - bhgr1 - 15.12.2017

Hemikalije sam juce preuzeo od brke, ostavio sam kod zisa njegove i dio za bosniamaj i svestenika.
Ostatak za zlimfura i staneta je kod mene.
Ako cujem da neko ide prema vama, poslacu ili dodjite na pivu i NaOH Smile

RE: Grupna narudžba - Stane - 15.12.2017

(15.12.2017, 05:40 )bhgr1 Wrote: Hemikalije sam juce preuzeo od brke, ostavio sam kod zisa njegove i dio za bosniamaj i svestenika.
Ostatak za zlimfura i staneta je kod mene.
Ako cujem da neko ide prema vama, poslacu ili dodjite na pivu i NaOH Smile
Ako zlimfur prije ne preuzme, ja bih u četvrtak preuzeo za sebe i zlimfura (bit će mi uz put), ako preuzmem od tebe i popijem pivu pa u povratku navratim do zlimfura pa i kod njega popijem pivu, mislim da ću pustiti ovog kojeg budem vodio na suđenjeBig Grin