VolimPivo.ba
mlin - Printable Version

+- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum)
+-- Forum: OGLASI (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Kupujem (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Thread: mlin (/showthread.php?tid=1338)

Pages: 1 2 3

mlin - zuzko - 17.04.2015

Ljudi u pomoć!!! Od ponedeljka u Slavonskom Brodu kod Marija "Sve za pivo" će se nalaziti moj naručeni mlin sa valjcima koji nije velikih dimenzija (zbog transporta).Ukoliko neko od kolega može pomoći da se preuzme i prebaci ,ako ne do Sarajeva, onda bilo gdje u BiH bio bih mu veoma zahvalan.Dodatni problem što je novac (500 kuna) još kod mene pa ako neko ima nekakav prijedlog neka mi se javi.

RE: mlin - zis - 17.04.2015

(17.04.2015, 12:04 )zuzko Wrote: Ljudi u pomoć!!! Od ponedeljka u Slavonskom Brodu kod Marija "Sve za pivo" će se nalaziti moj naručeni mlin sa valjcima koji nije velikih dimenzija (zbog transporta).Ukoliko neko od kolega može pomoći da se preuzme i prebaci ,ako ne do Sarajeva, onda bilo gdje u BiH bio bih mu veoma zahvalan.Dodatni problem što je novac (500 kuna) još kod mene pa ako neko ima nekakav prijedlog neka mi se javi.

Nije ti to mlin nego samo valjci za mlin, ostalo moras sve sam sebi napraviti Big Grin. Dogovori da im platis preko banke a ja ti mogu organizovati preuzimanje kad budem isao po hmelj.

RE: mlin - Goggy - 17.04.2015

a kakve si valjke uzeo?

RE: mlin - zuzko - 18.04.2015

(17.04.2015, 07:13 )Goggy Wrote: a kakve si valjke uzeo?
To će ipak biti mlin ali ga nisam vidio jer ima odlične preporuke.Izgleda da je moguće da će ga poslati poštom pa kada stigne javim.

RE: mlin - AleksandarV - 18.04.2015

Koji je mlin?

RE: mlin - Goggy - 22.05.2015

@zuzko dođe li taj mlin? Daj da vidimo

RE: mlin - sinisasky - 26.05.2015

Od Zuska ni traga ni glasa.

RE: mlin - Brko - 26.05.2015

vidio sam ja mlin Smile

cekamo da zuzko napravi kontejner za slad pa je rekao da ce postaviti slike...

RE: mlin - zuzko - 27.05.2015

Eto...i sta kazete?

[attachment=1166]

isprobao sa busilicom i pokazao se monnstrum..pa sam se upitao a dje je tu cejf?mojih 5-6 kila ce samo proletjeti.... a onda je potrajalo dok sam napravio rucicu

[attachment=1167]

pa ljevak

[attachment=1168]

[attachment=1169]

[attachment=1170]

RE: mlin - Goggy - 27.05.2015

Svaka čast. Meščini malo krupno? Jel se može podešavati razmak?
Ovo nema u njihovoj ponudi (redovnoj), barem ne na stranici?
Kolko je para?

RE: mlin - Stane - 27.05.2015

(27.05.2015, 01:55 )Goggy Wrote: Svaka čast. Meščini malo krupno? Jel se može podešavati razmak?
Ovo nema u njihovoj ponudi (redovnoj), barem ne na stranici?
Kolko je para?
I meni se čini da je malo prekrupno samljeveno.
Pošto zuzka vjerovatno neće biti ko zna koliko dugoBig Grin ja ću odgovoriti, može se podešavati.
U njihovoj ponudi nema a neće ni biti ovo su odradili isključivo kao kolege pivariraja
Mlin je 500kn, oko 130km

RE: mlin - Goggy - 27.05.2015

Ok. Hvala puno Stane. Može se naručiti opet, meni će vjerovatno trebati nekad uskoro?