Svaštara - knjige, članci, tutoriali - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: PIVARSTVO (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Literatura, linkovi, knjige, kolekcionarstvo... (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Svaštara - knjige, članci, tutoriali (/showthread.php?tid=253) |
Svaštara - knjige, članci, tutoriali - mange_tout! - 18.01.2013 evo jedan folder u kojem ima svega i svačega. uglavnom tu se nalaze neke knjige, članci, tutoriali...kome se šta svidi neka skida https://www.dropbox.com/sh/f5xetzn7xm4ymfz/DZd_mh3S4a RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - pivska mušica - 18.01.2013 odlično, super doprinos forumu mange_tout! RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - mange_tout! - 18.01.2013 ima nekih duplih stvari, ali mi je bilo mrsko izdvajati ih. vremenom ću to ispravljati i naravno popunjavati sadržaj novim stvarima RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - pivska mušica - 01.10.2013 evo super članak o 'branju' i uzgoju divljeg kvasca http://www.homebrewtalk.com/entries/collecting-wild-yeast.html RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - pivkana - 09.10.2013 Obama pravi pivo u (Beloj) kući http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/471/Svet+poznatih/1407794/Obama+pravi+pivo+u+(Beloj)+ku%C4%87i.html Objavljeni recepti za dve vrste piva RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - Sile - 11.10.2013 pravi muškarci piju all-grain RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - Sile - 11.10.2013 ajd sad bez šale, kako bi ovaj ale 'zvučao' kao all grain? recimo što mjenja ovaj light malt extract i dried malt extract? Koji slad ili što? Ostatak je manje više poznat osim dvije žlice gipsa, zbilja ne znam kad to dodaju. RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - pivska mušica - 12.10.2013 Pa mijenja ga bazni slad. Pale Ale. A gips dodaju u lonac s prvim hmeljenjem, piše ti fino RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - Sile - 12.10.2013 piše da, čim zakuha u loncu vjerojatno odmah dodaju i žlicu gipsa, a što se meda tiče, njega bih u teoriji dodao (recimo kestenov med) 5 min prije kraja kuhanja? piše nešto dodaj fuggle zadnju minutu, onda još kuhaj med 5 min. to me kod amera nervira što ne možeš pohvatati. med bi trebao isušiti pivo u ovom slučaju. RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - spajder76 - 24.01.2014 evo dobrog clanka kako ostaviti sto vise arome hmelja u pivu http://morebeer.com/category/secret-big-hop-aroma-flavor.html RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - stera - 05.03.2014 Da li postoji i da li neko ima kompletnu knjigu John-a Palmera How to brew? Skidao sam na vise mesta knjigu -svuda je izdanje od samo 248 strana. RE: Svaštara - knjige, članci, tutoriali - elektropionir - 25.03.2014 evo kod onog partizana hheyyouguys izletile nove tri knjige KLIK KLIK KLIK |