![]() |
Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: O FORUMU (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Generalne diskusije (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi (/showthread.php?tid=3166) |
Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - beerloverBH - 19.10.2018 Pozdrav svima Novi sam na forumu , ali pratim neko vrijeme diskusije pa imam nekoliko pitanja ![]() Interesuje me info ko ima na forumu iz B.Luke od ljubitelja Crafta koji bi se ozbiljnije htio baviti samom proizvodnjom ? Takođe, zanima me da li ste imali prilike posjetiti Master Craft pivnicu u BL i šta mislite o istoj ? I još jedno pitanje je : zašto u BL , a i u BIH nema pub-ova koji su usmjereni samo na Craft brendove ? Pitam ovo zbog mojih interesa , pa evo ako je neko zainteresovan za isto možda napravimo neku saradnju. Živjeli, pozdrav Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - Pivarunajavi - 19.10.2018 Dobro ti nama dosao. Ima u Banjaluci i brewera i craftera i craft pubova. Послато са 6055K уз помоћ Тапатока RE: Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - beerloverBH - 19.10.2018 (19.10.2018, 08:28 )Pivarunajavi Wrote: Dobro ti nama dosao. Ima u Banjaluci i brewera i craftera i craft pubova. Pivarunajavi...znam da ima svega toga. Kada sam napisao na brewere mislio sam više na ljude koji su malo više ili dalje odmakli od homebrewing-a. Interesuju me potencijalni ljudi zainteresovani za neki vid saradnje i partnerstva. Što se tiče Craftera poznajem samo njih par, a za Craftpubove koji isključivo imaju Craft brendove ne znam nijedan izuzev Mastera koji ima samo svoje pivo u ponudi. A mislim da ima potencijala na ovom polju i dovoljno etiketa iz BiH i regije za ponuditi. pozz Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - Pivarunajavi - 19.10.2018 Pa ima ljudi koji su i odmakli. Imas recimo Gorstak pivaru, zatim imas Illyricum pub i brewery, pa imas Bomar pivnicu, malo dalje imas Triger u Prnjavoru. A za saradnju ne znam sta da ti kazem. Mozes doci na sastanak kluba Krafter pa iznijeti konkretne prijedloge. Послато са 6055K уз помоћ Тапатока RE: Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - beerloverBH - 22.10.2018 (19.10.2018, 09:15 )Pivarunajavi Wrote: Pa ima ljudi koji su i odmakli. Imas recimo Gorstak pivaru, zatim imas Illyricum pub i brewery, pa imas Bomar pivnicu, malo dalje imas Triger u Prnjavoru. A za saradnju ne znam sta da ti kazem. Mozes doci na sastanak kluba Krafter pa iznijeti konkretne prijedloge. OK, hvala na infu. Ako može samo informacija ko je kontakt osoba u udruženju i kada i gdje se održavaju okupljanja ? pozz RE: Craft u B.Luci - proizvodnja, pub-ovi - ipejasinovic - 22.10.2018 Ukucaš klub krafter na FB, pa ćeš dobiti malo više informacija. A šta podrazumjevaš pod malo ozbiljnijom proizvodnjom? Ja planiram jedan dan sve ovo svoje što radim podići na malo viši nivo, ali na takav način da ću opremu, recepture i pivo raditi sam. Da će to biti malo kvalitetnije, konstantnije, manje mutno i da ne dobijem upalu svega živog i mrtvog na dan kuvanja itd... |