Kvasac za Belgian Pale Ale - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: PIVARSTVO (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Kvasac i fermentacija (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Kvasac za Belgian Pale Ale (/showthread.php?tid=636) |
Kvasac za Belgian Pale Ale - AleksandarV - 05.01.2014 Koji kvasac od ova dva bi bio bolji za BPA, Wyeast 1214 ili Wyeast 3522 Ardennes? 3522 mi se sviđa radi izbalansiranosti i bolje flokulacije. Pa da isprobam svoj recept sa pravim belgijskim kvascem umjesto T-58. Hvala Sent from my Z10 using Tapatalk 2 RE: Kvasac za Belgian Pale Ale - zis - 05.01.2014 (05.01.2014, 11:57 )AleksandarV Wrote: Koji kvasac od ova dva bi bio bolji za BPA, Wyeast 1214 ili Wyeast 3522 Ardennes? Kuhao sam sa 3522, ako hoces mogu ti poslati jednu epruveticu pa sebi nastepuj ili pitaj musicu mozda ima jos kod njega. Nije bio los ni Maitre Brasseur od http://www.brauwerkstatt.com/ samo trebas fermentirati preko 22 °C. RE: Kvasac za Belgian Pale Ale - pivska mušica - 05.01.2014 ako mene pitaš definitivno ardennes, ako ćeš raditi klasični BPA Re: Kvasac za Belgian Pale Ale - AleksandarV - 05.01.2014 Onda Ardennes. Zis hvala, ali ću naručiti kesicu sa aktivatorom. Kod mene je svakako temperatura 22 stepena u stanu. Pa temperatura nije problem. Sent from my Z10 using Tapatalk 2 RE: Kvasac za Belgian Pale Ale - zis - 05.01.2014 (05.01.2014, 03:34 )AleksandarV Wrote: Onda Ardennes. Zis hvala, ali ću naručiti kesicu sa aktivatorom. Kod mene je svakako temperatura 22 stepena u stanu. Pa temperatura nije problem. Kako hoces, nema na cemu. |