prostorija za pivarstvo - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: O FORUMU (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Generalne diskusije (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: prostorija za pivarstvo (/showthread.php?tid=667) Pages:
1
2
|
prostorija za pivarstvo - berabera - 26.01.2014 pozdrav svima i malo da vam pokazem kakav ja imam kutak za pivarenje i spremanje klope prostorija za pivarstvo - AleksandarV - 26.01.2014 Veoma lijepo. Sent from my iPad using Tapatalk RE: prostorija za pivarstvo - pivska mušica - 26.01.2014 svaka čast. odlično RE: prostorija za pivarstvo - berabera - 26.01.2014 jos samo fali proizvodnja sira,ali bit ce i to dok osposobim unutrasnju susaru. hvala na pohvalama RE: prostorija za pivarstvo - pivska mušica - 26.01.2014 odakle je som? RE: prostorija za pivarstvo - berabera - 26.01.2014 uhvacen na jezeru bocac. inace sam strastveni ribolovac i imam pasaru sa kabinom dugu 6 metara i splav na jezeru bocac.sto se tice ribolova samo ganjam grabljivice.....smudj,pastrmka,som,klen i to vecinom varalica je u pitanju RE: prostorija za pivarstvo - pivska mušica - 26.01.2014 joj kako bi se ja i ti fino druzili uz pivo na vodi i ja sam ti varaličar zagriženi. više ganjam pastrmku, ali bilo je i lijepih štuka i smuđeva. svaka čast još jednom. RE: prostorija za pivarstvo - berabera - 26.01.2014 u proslu subotu sam digao jednu pajku od 2,6 kg ako nadjem slike stavit cu i znam da je zabrana ali je progutala do guzice a u srijedu dvije stuke na jezeru u donjoj ljubiji kod prijedora.sto se tice druzenja mogli bi na ljeto organizovati druzenje od par dana posto ima gdje spavati na splavu i gotiva je u fulu.a postavljen je na mjesto gdje nema signala za mobilni telefon RE: prostorija za pivarstvo - berabera - 27.01.2014 (26.01.2014, 10:37 )berabera Wrote: uhvacen na jezeru bocac. inace sam strastveni ribolovac i imam pasaru sa kabinom dugu 6 metara i splav na jezeru bocac.sto se tice ribolova samo ganjam grabljivice.....smudj,pastrmka,som,klen i to vecinom varalica je u pitanjuslika splava[attachment=265] [attachment=267][attachment=268] (26.01.2014, 11:01 )berabera Wrote: u proslu subotu sam digao jednu pajku od 2,6 kg ako nadjem slike stavit cu i znam da je zabrana ali je progutala do guzice a u srijedu dvije stuke na jezeru u donjoj ljubiji kod prijedora.sto se tice druzenja mogli bi na ljeto organizovati druzenje od par dana posto ima gdje spavati na splavu i gotiva je u fulu.a postavljen je na mjesto gdje nema signala za mobilni telefonpajka i stuka ona teza RE: prostorija za pivarstvo - dodic - 31.01.2014 Bravo RE: prostorija za pivarstvo - libor - 31.01.2014 Ja bi da se pretplatim za to ljetno druzenje samo ako moze malo ranije , recimo kraj maja ili pocetak juna , tada na Bočcu ( na malom jezeru) padaju bas krupne pajke ... RE: prostorija za pivarstvo - berabera - 31.01.2014 ovo je na velikom jezeru i isto recimo oko aprila mjeseca krece pajka na glistu a u maju na varalicu.bas iz maja imam primjerak od 5 kg.cucemo se do tada pa da se odemo malo zezati.ovih dana sam malo vise aktivniji u tvome komsiluku u ljubiji radila je stuka. |