peceni jecam - Printable Version +- VolimPivo.ba (https://volimpivo.ba/forum) +-- Forum: PIVARSTVO (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Slad i ostale fermentabilne sirovine (https://volimpivo.ba/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: peceni jecam (/showthread.php?tid=684) |
peceni jecam - Ludi Konj - 02.02.2014 Pozdrav! Zanima me da li je moguce napraviti Roasted Barley kod kuce? Hvala! RE: peceni jecam - pivska muĊĦica - 02.02.2014 Skoro pa teoretski nemoguce da dobijes onu boju od cca 1000 EBC a da ga ne pretvoris u ugalj. U sladarama se on pece pod kontrolom kako temperature tako i vlaznosti. Ali moguce ga je malo zapeci da dobijes malo finog zaprzenog okusa. Ja sam pekao i bio sam zadovoljan, mada su rezultati sa pravim neuporedivi. Jedino ocekuj dim (jako puno dima) i moguce je da ti neko od komsija pozove vatrogasce |