Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Opcija Hvala
kmnccc Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 43
Joined: Nov 2014
Reputation: 0 Location: Srbija
Opcija Hvala
Možda pišem bez razloga a možda pišem i na pogrešnom podforumu ali me interesuje zašto služi i kako se upotrebljava opcija "Hvala"?

Ja kao novajlija i u kuvanju a i na forumu često imam pitanja i često dobijam potrebne odgovore. Logično mi je da odgovor nagradim klikom na dugme "Hvala". Kontam, to za to i služi. Međutim primećujem da neki jako aktivni članovi koji svesrdno pomažu svima pa i meni imaju baš malo zahvala što me dovodi na razmišljanje da ja pogrešno koristim to dugme.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery
*******

Posts: 5,995
Joined: Nov 2012
Reputation: 18 Location: SJJ-WAW
RE: Opcija Hvala
Pa radi dugme samo se rijetko koristi. Evo upravo sam ja tebi zahvalio za ovaj post i pokazala ti se zahvala. To je opcija koja je jednostavno ostala jos od starog templejta foruma, zaboravio sam poraditi na tome. Nego, ovdje smo se sa pritiskanja na dugme prebacili na zahvaljivanje sa flasom domaceg piva Smile salim se malo, nemam pojma, opcija je tu da se koristi ako neko zeli da je koristi i radi kako treba. Mada je meni pomalo i suvišna. Ima i opcija 'lajka' kao na fejsbuku da se ubaci, odnosno nesto kao 'svidja mi se'. Ali po meni sve to umanjuje onda aktivnost na forumu.

hmeljmali
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
kmnccc Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 43
Joined: Nov 2014
Reputation: 0 Location: Srbija
RE: Opcija Hvala
Ništa je brini. Kliknem ja na dugme i zahvalim se na odgovoru ručno, kao sada Smile

Kontam ja da radi ali mi nije bilo jasno što se ne koristi mada shvatam i to. Nije to česta opcija na forumima pa niko nema naviku. Lično meni se sviđa Smile
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools