Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kupio bih
darijan33 Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Kupio bih
Zdravo kuhao bih ovaj WIT e sad fali mi kvasac Belgian Wit Ale (White Labs #WLP400) gdje bi se to moglo nabaviti ovde kod nas u BiH ili online store ili ako neko ima da preproda.Za sve opcije sam.
Hvala unaprijed na odgovoru
Darijan

prebačena tema u odgovarajuči podforum. administracija.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Kupio bih
Sumnjam da WLP kvasce možeš bilo gdje kod nas nabaviti osim od nekoga isprane. Najbolje ti je vidjeti u maltmiller ili hopandgrape iz engleske. Cijena s poštarinom je malo visoka ali na žalost to je jedina opcija... Mislim možda se neko i javi, ali koliko znam nije niko kuhao Wit u zadnje vrijeme.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
darijan33 Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

RE: Kupio bih
(31.05.2015, 08:19 )pivska mušica Wrote: Sumnjam da WLP kvasce možeš bilo gdje kod nas nabaviti osim od nekoga isprane. Najbolje ti je vidjeti u maltmiller ili hopandgrape iz engleske. Cijena s poštarinom je malo visoka ali na žalost to je jedina opcija... Mislim možda se neko i javi, ali koliko znam nije niko kuhao Wit u zadnje vrijeme.
Hvala ti n odgovoru.Mozes li mi postaviti neki link provjerenog online shopa sa kojeg ste kupovali da bezze ne lutam po webu ima ih bruka.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools