Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


FLAMEOUT pitanje??
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,656
Joined: Jan 2014
Reputation: 5 Location: Tolisa (Orašje)
RE: FLAMEOUT pitanje??
Može svaka od gore nabrojanih opcija (skladištenje i kvaliteta hmelj no1), po meni je puno bitnije pogotovo za prva kuhanja:
Temperatura ukomljavanja
Rehidracija kvasca (temperatura, pitching), optimalna količina kvasca
Kontrolirana temperatura fermentacije, čistoća i sterilnost.
Find Odgovori
mirren Offline
1.030 OG, 2,93% ABV
***

Posts: 76
Joined: Nov 2017
Reputation: 0 Location: Tuzla
RE: FLAMEOUT pitanje??
(01.05.2018, 07:46 )Stane Wrote: Može svaka od gore nabrojanih opcija (skladištenje i kvaliteta hmelj no1), po meni je puno bitnije pogotovo za prva kuhanja:
Temperatura ukomljavanja
Rehidracija kvasca (temperatura, pitching), optimalna količina kvasca
Kontrolirana temperatura fermentacije, čistoća i sterilnost.
Ma naravno, i ja se sikiram bas oko ovih stvari Big Grin Vec kad sam pravio recept rekoste flameout, pa da ne srljam. Uglavnom, ide flameout, a ove fancy fore nakon nekoliko tura. Zivjeli.
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools