Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inoxna spirala HEX
p.Ivo Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

RE: Inoxna spirala HEX
ako je 120 KM pa cak i bez prikljucaka to je odlicna cijena. i ja sam na pocetku trazio nekog da mi savije ali nije niko zelio jel je veliki rizik da osteti cijev . na kraju sam kupio iz brewpi https://store.brewpi.com/featured/weldle...t-30cm-npt 12 i platio sam je oko 260 KM jer je preuzeo prijatelj u holandiji , sto se tice kvaliteta i lakoce instalacije cista desetka samo je skupa ali je i veoma bitana na hermsu. ja sam stedio na drugim stvarima ali nisam na ovome
Stavi nos u čašu, osjeti ljubavi našu!
Find Odgovori
bosniamaj Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

(27.03.2017, 09:39 )gajba Wrote: Nemam pojma kakva je brewpi Smile Samo kazem da 12m inoxa (Fit Inox) i motanje u spiralu (ili motanje u sta god hoces) izadje oko 120KM. Samo sto rijetke radionice imaju tu masinu za motanje, mi smo samo jednu u BL nasli.

Gdje se nalazi taj u BL, ako još nekome zatreba?
Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun.
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

U Trnu, ne znam ni ime, blizu Tehnogasa. Uglavnom FitInox radi s tom radionicom i njih preporucuju, ako ko bude trebao neka se raspita u FitInoxu (gdje svi i kupuju inox).
Find Odgovori
bosniamaj Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

(31.03.2017, 12:53 )gajba Wrote: U Trnu, ne znam ni ime, blizu Tehnogasa. Uglavnom FitInox radi s tom radionicom i njih preporucuju, ako ko bude trebao neka se raspita u FitInoxu (gdje svi i kupuju inox).

Hvala Zivjeli
Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun.
Find Odgovori
edomesih Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Kolega pivar iz Bileće prodaje inoxne spirale izvađene iz rashldnih aparata za točenje piva. Ostavio je par komada u Oldbridzu. Čini mi se da su o.k. za lonce do 50l.
Javite se Rahimi u Oldbridz ko je zainteresovan. Ona ima kontakt. Cijena je čini mi se 60 KM.
beer
WWW Find Odgovori
zlimfur Offline
1.100 OG, 10% ABV

Ima li slika gdje?

Poslano sa mog HAMMER koristeći Tapatalk
WWW Find Odgovori
pivopija87 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Stigla inoxna spirala napravljena u gore pomenutoj radionici Big Grin.

[Image: 3028gms.jpg]

Urađena je tačno po mom nacrtu, idealno se spoja sa bačvom putem holendera.

[Image: 30c9013.jpg]

Sve pohvale za radionicu (procesna oprema) i Fitinox koji su mi ih preporučili. Čak su mi izašli u susret i objedinili dostavu spirale sa porudžbinom koju sam napravio u Fitinoxu. Zaista veliki profesionalci i ljubazna usluga što je rijetkost danas.
Cijena sitnica Smile, mislim oko 170 KM (malo skuplje od standardnog motanja jer su radili po nacrtu i na krajeve spirale sam tražio da zavare niple od 1/2 cola).

Sve u svemu preporuka!
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools