Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CaneCorso kuhinja
canecorso Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

CaneCorso kuhinja
Pozdrav svima na forumu,

zovem se Milivoj, iz okoline Novog Sada sam, trenutno živim u Nürnbergu (DE). Član sam foruma od prošle godine, povremeno sam dolazio na forum i čitao. Do sada nisam skuvao nijedno svoje pivo, ali sam uživao u raznim komercijalnim Craft pivima. Od pre neki dan sam postao vlasnik Klarstein Brauheld-a od 15L. Znam da ćete reći da je mala zapremina, ali zadovoljiće moje sadašnje potrebe. Ono što je meni zanimljivo, je to, da mogu češće kuvati, probavati druge recepte itd...
Još sam u fazi kupovine svega i svačega od opreme, nisam sve kompletirao, pa se nadam da će prvo kuvanje biti sledeće nedelje.
Prvo pivo koje ću kuvati, je Hefeweizen. (ljubav na prvi gutljaj-Gutmann Hefeweizen Hell) Smile
Danas sam instalirao BeerSmith 3, ali verziju na telefonu. I nemam pojma da namestim profil za moj Klarstein, jer mi je engleski slab, a i malo mi deluje komplikovano.
Pa bih zamolio nekog, ako može da mi pomogne oko profila.

A evo i slika mašine, ja sam oduševljen kako je sve uklopljeno.
Slika je sa neta, slikao sam telefonom, ali je fajl prevelik, pa ne mogu postaviti.

[Image: 1646_17_12_18_2_06_34.jpeg]
[/align]
Find Odgovori
dreamy Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

RE: CaneCorso kuhinja
Stroj je super.Samo kuhaj nije bitna količina,bitnije je podijeliti pivo sa frendovima.
Gdje se pivo vari,dobro stoje stvari!
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools