Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kona Fire Rock Pale Ale i Red Hook Long Hammer IPA
sarajevskopivo Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Kona Fire Rock Pale Ale i Red Hook Long Hammer IPA
[Image: esaz.jpg]

I ja na godisnjem. Za 4. Juli sam uzeo par dana i svratio do Orlanda, Fl. Odem do WalMarta i tamo nadjem pun frizider pive tipa Miller light, Heineken..
Tri puta prosao ne bi li nasao bar Sierra Nevadu, ali bezuspjesno. Razocarano krenuh da kupim vino, kad spazim malu policu i na njoj par Ale piva. Dvije za koje sam se odlucio u tom skromnom izboru su Konin Fire Rock Pale Ale i Red Hook-ov Long Hammer IPA. Obje su zaista odlicne pive koje bi kupio i kuci da sam. O lacingu i pjeni ne mogu pisati jer obje pijem iz flase.
U ovom APA-u prepoznajem cascade na kojem nisu stedili i jos neke citrusne note. Super ljetno pivo.
IPA je jako pitak i fino zahmeljen. Zao mi je sto se ova piva ne prodaju kod mene u IL.
Keg 1: Orange/coriander
Keg 2: Chocolate Milk Stout
Keg 3: Torpedo IPA
Fermentor 1: ESB
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: Kona Fire Rock Pale Ale i Red Hook Long Hammer IPA
This post was last modified: 04.07.2013, 06:03 by yankee fan.
kod mene imai Koa, pio sam davno nesto od njih, ali ne sjecam se da li imaju taj Fire Rock; takodje sam vido i Red Hook u radnji...trenutno degustiram Anchor Bock Zivjeli
vidi da li tamo ima Anthony's Coal Fired Pizza, oni nose Blue Point pivo sa Long Islanda (bar ovde u NJ) i jos neka kao Leinenkugel's ...
fin provod
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools