Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

innis & gunn
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

innis & gunn
sipao u originalnu casu Innis & Gunn, kapa slaba, lacing osrednji, karbonizacija slaba..
miris je sljedeci: pivo ima uzasan miris na prvu, zatim parfem, vanila, kao lizalica )))
ukus: vanila, kiselo pivo, butterscotch, ukus je u stvari kao mjesavina proseka i alkoholnog pica...parfem, kiselost...uzasan miris, ukus takodje...
znam da ce sad Shunj da me iskritikuje, mozda ja jos nemam dovoljno razvijen ukus za ovakva piva , sto bi ameri rekli "palate"...
ali zato sam zarazio sve oko sebe sa Innis&Gunn Oloroso cask!!!!!!

[Image: ldw76.jpg]
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori
Shunj Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

RE: innis & gunn
Uf, ovo ti bas nije leglo. Podsjeti me kako meni nije lego, ako si mozda imo prilike probati, Golden Monkey. Nije rdjavo al pivo mi vuce na bazoku (zvaku).
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: innis & gunn
(17.10.2013, 07:19 )Shunj Wrote: Uf, ovo ti bas nije leglo. Podsjeti me kako meni nije lego, ako si mozda imo prilike probati, Golden Monkey. Nije rdjavo al pivo mi vuce na bazoku (zvaku).
nasao sam u radnji ovde kod mene, cijena za 6-pack je $12, a procenat alkohola je 9%!!!! iskreno, nisam ljubitelj nicega sto ide preko 7% ( ok, mozda arogant bastard koji je odlican)...
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools