Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


precejanje sladovin ?
ivan Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 22
Joined: Dec 2013
Reputation: 0 Location: slovenija
precejanje sladovin ?
lep pozdrav iz slovenije

Novi sam u ovom poslu pa pa mi mnogo nije jasno. Za prvo pitanje dali bi bilo dobro sito za precejanje sladovine , od inoxa i da ima guste rupe promjera 1mm.
Find Odgovori
zis Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,440
Joined: Nov 2012
Reputation: 8 Location: Doboj
RE: precejanje sladovin ?
(12.12.2013, 08:50 )ivan Wrote: lep pozdrav iz slovenije

Novi sam u ovom poslu pa pa mi mnogo nije jasno. Za prvo pitanje dali bi bilo dobro sito za precejanje sladovine , od inoxa i da ima guste rupe promjera 1mm.

Pozdrav i tebi, mislim da bi moglo. Ovako kod mene izgleda lazno dno pa uporedi sa tim sto ti imas.

   
Find Odgovori
ivan Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Posts: 22
Joined: Dec 2013
Reputation: 0 Location: slovenija
RE: precejanje sladovin ?
Lep pozdrav !

Jeli to odsečeno sa laserom . Da mi to oseče na laser sigurno pride 150eur. Ja idem na cenejšo varianto perforiran inox jest mnogo jeftinije .
Find Odgovori
zis Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,440
Joined: Nov 2012
Reputation: 8 Location: Doboj
RE: precejanje sladovin ?
(12.12.2013, 01:08 )ivan Wrote: Lep pozdrav !

Jeli to odsečeno sa laserom . Da mi to oseče na laser sigurno pride 150eur. Ja idem na cenejšo varianto perforiran inox jest mnogo jeftinije .

Dno je isjecano vodom, a kostalo je par domacih piva. Inace sve tako radimo. Mozda za prvih nekoliko puta da napravis nesto ovako:
http://www.volimpivo.ba/thread-142.html
Find Odgovori



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools