Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kormoran pivo s pirom
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

Kormoran pivo s pirom
Đe ste pivopije Big Grin Evo da se prijavim malo s pivama lokalnim. Probao vec nekoliko novih odlicnih lokalnih piva, ukljucujuci fantastican IPA i baltic porter, ali me najvise odusevilo pivo od pira. Pir je prastara sorta pšenice sa jako malim udjelom glutena. Još je zovu spelt ili dinkel. Pivo radi lokalna pivara Kormoran čija piva sam i prije pio i uvijek su bila jako dobra. Na ovom linku mozete vidjeti vecinu piva koja proizvode http://browarkormoran.pl/Nasze-piwa.html

Ovo pivo s pirom ima dvije varijante - jedna je s medom, koju sam baš danas probao, a druga je s bijelim lukom Big Grin čim ga nađem probam i to Wink

Pir daje jako slamnatu aromu i okus. Podsjeca na svjeze pokosenu slamu, pomalo na ganju. Med je dodan nakon fermentacije zbog čega je pivo moralo biti pasterizirano, pa je okus meda jasan i od njega pivo dosta sladi, a u nosu se osjeti jako fino medena aroma. Stvarno dobro i jako zanimljivo i neobično pivo.

[Image: Aor35Fl.jpg]
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: Kormoran pivo s pirom
web stranica je odlicna!!
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

RE: Kormoran pivo s pirom
(13.07.2014, 11:22 )pivska mušica Wrote: Ovo pivo s pirom ima dvije varijante - jedna je s medom, koju sam baš danas probao, a druga je s bijelim lukom Big Grin čim ga nađem probam i to Wink

@p.Ivo ne trebaš čekati da ti anes da saransak, sada možeš da kupiš ovo pivo i da uživaš u njemu Big Grin

@pivska vidim ja da si se ti već dobro adaptirao Big Grin
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools