pivska mušica
BeerFly Brewery

|
Ohara's Irish Red
evo završio sam i sa Ohara's Irish Red pivom, pa da kažem koju riječ. prvo slika.
ABV 4,3%
na žalost, na ovoj slici boja nije vjerno prikazana zbog blica. na slici izgleda puno tamnije. u stvarnosti ovo pivo ima tamno crvenu, skoro pa jantarnu boju i do određene mjere je prozirno u čaši. pjena je kremasta i konzistentna, ali ne traje dugo. lacinga na čaši nema. u nosu se osjeti jaka aroma crystal slada i voćne arome od kvasca. miris je jako ugodan, specifičan i intenzivan uz određenu dozu metalnog mirisa. okus na jeziku je isključivo na strani slada, hmelj se skoro i ne osjeti. jaka karamela i suho voće, najbliže suhim dimljenim šljivama. osim toga osjeti se prženi slad, najvjerovatnije opet biscuit. okus je dubok i kompleksan. sve u svemu, ovo je najbolje pivo koje sam danas probao. kada bi na polici bio ohara's irish red i st peters honey stout, odabrao bih ohara's irish red. s druge strane, kada bi na polici bilo najgore belgijsko pivo i ohara's irish red.... mislim da se odgovor nameće sam po sebi.  ocjena od mene je 6/10.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
|
|
|
|