Poll: anketa-koliko dnevno popijete piva 0.5l
You do not have permission to vote in this poll.
1
20.00%
3 20.00%
2
46.67%
7 46.67%
3
20.00%
3 20.00%
5
6.67%
1 6.67%
preko 5
6.67%
1 6.67%
Total 15 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

anketa-Koliko dnevno konzumirate piva
mentalist Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

anketa-Koliko dnevno konzumirate piva
Pošto svi, koji posjećujemo ovu stranicu, ili volimo piti pivo ili praviti i piti pivo pa nije na odmet da napravimo anketu koliko ko konzumira dnevno piva-prosjek
Da li prelazite granicu izdržljivosti Smile ili konzumirate u granicama normale(nije obaveza odgovoritiSmile)
Kada bih vodio evidenciju koliko u prosjeku popijem, mislim da bi bile sigurno 3 pive dnevno. Sada u toplijim danima baš volim potegnuti i nekada pomislim da pretjerujem (što i jeste povod ove ankete) dok recimo zimi zna proći i cijeli mjesec da ništa ne popijem. Dnevna doza bez društva je oko 2 komada, ono iza jela sa guštom. Društvo.......
Kakva su vaša iskustva, koliko konzumirate dnevno, pretjerujete li
pucajte ako nisu pitanja teška Smile
Find Odgovori
sarajevskopivo Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: anketa-Koliko dnevno konzumirate piva
Meni sve zavisi od aktivnosti koje imam. Obicno radnim danom volim kad dodjem sa posla uz kafu natociti sebi jednu casu piva. Ako ima kakvih dogadjanja: tipa kuhanje piva, utakmica dodje neko onda normalno se popije i koje vise.
Vikendom obicno se popije malo vise. Pogotovo kad su topliji dani. Ovde ne smijes piti na ulici pa ako idem negdje natocim sebi u onu vecu posudu za kafu i uzivam. Smile
Keg 1: Orange/coriander
Keg 2: Chocolate Milk Stout
Keg 3: Torpedo IPA
Fermentor 1: ESB
Find Odgovori
edomesih Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

RE: anketa-Koliko dnevno konzumirate piva
Nakada ima dana kada ne popijem ni jedno. Uglavnom mislim da je prosjek 2, možda čak i 1.
beer
WWW Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools