Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Novi pivarski forum u Srbiji
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Novi pivarski forum u Srbiji
http://www.kucnopivarstvo.com
Find Odgovori
SixtySix Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

RE: Novi pivarski forum u Srbiji
This post was last modified: 18.09.2014, 02:42 by SixtySix.
Cenim da je isuvise vremena proslo, verovatno i vise nego sto bonton nalaze, a da se nisam oglasio povodom doticne teme.

Dobar dan moje ime je Milos i ja sam jedan od administratora na tom forumu. Tamo cete me naci kao Stole. Zao mi je sto licno nisam otvorio ovu temu, izgledalo bi pristojnije te se zbog toga izvinjavam Musici.

Kao i ovaj forum pre nas, tako i mi dugujemo zahvalnost svima vama ovde koji ste do sada pisali. Mnogo smo naucili i sad pokusavamo da prosirimo pricu dalje i zainteresujemo jos vise ljudi u nasoj okolini za ovu pivsku posast koja nas je sve zahvatila.

U svoje, i ostatak administratorskog tima sa foruma Kucno Pivarstvo, pre svega jedno veliko hvala Davoru na postojanju ovog foruma a onda naravno i dobrodoslica svima koji su zainteresovani.

Sirimo pricu dalje i ziveli.

Pozdrav
Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Dobro jutro Stole. Već sam ranije svratio. Drago mi je da se priča širi. Kada budem u Beogradu ili ti u Sarajevu, pivo se podrazumjeva.

Posmatranje vrenjače opušta.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(18.09.2014, 02:39 )SixtySix Wrote: Cenim da je isuvise vremena proslo, verovatno i vise nego sto bonton nalaze, a da se nisam oglasio povodom doticne teme.

Dobar dan moje ime je Milos i ja sam jedan od administratora na tom forumu. Tamo cete me naci kao Stole. Zao mi je sto licno nisam otvorio ovu temu, izgledalo bi pristojnije te se zbog toga izvinjavam Musici.

Kao i ovaj forum pre nas, tako i mi dugujemo zahvalnost svima vama ovde koji ste do sada pisali. Mnogo smo naucili i sad pokusavamo da prosirimo pricu dalje i zainteresujemo jos vise ljudi u nasoj okolini za ovu pivsku posast koja nas je sve zahvatila.

U svoje, i ostatak administratorskog tima sa foruma Kucno Pivarstvo, pre svega jedno veliko hvala Davoru na postojanju ovog foruma a onda naravno i dobrodoslica svima koji su zainteresovani.

Sirimo pricu dalje i ziveli.

Pozdrav

Dobro jutro i od mene.

Nema potrebe za izvinjavanjem, a posebno ne za zahvaljivanjem. Iskreno to mislim, zaista.

Iako mislim da nisu potrebna izvinjenja, ja ipak nekako smatram da je bilo daleko optimalnije i poštenije da si ti lično @Sixtysix umjesto Ace postavio ovu temu i unaprijed najavio osnivanje foruma s obzirom da si i sam član ovdje i to relativno aktivan i recimo da smo bili u relativno dobrim odnosima, razmjenjivali neke pp-ove, knjige itd. Duboko sam uvjeren da u tom slučaju ne bi bilo 150 pregleda i 0 odgovora, a izbjegli bi i nesporazume.

Ne moraš ni da posebno želiš dobrodošlicu potencijalnim prelaznicima jer kako stvari za sada stoje sa mojim stanjem uma, svi željni forumanja će, ako se situacija ne riješi onako kako sam zamislio, na kraju i morati tražiti neko drugo mjesto za trijezna i pijana filozofiranja o pivu i pjeni.

Što se tiče foruma www.kucnopivarstvo.com jos jednom vam cestitam i zelim uspjeh. I ovaj forum je nastao na potpuno isti način, tako da ja lično, a vjerujem i svi ovdje, potpuno razumijemo potrebu za organizovanjem home brewera u Srbiji, u čemu vam držim fige.

Jedino imam zamjerku što niste javili unaprijed. Mislim da je bio red i pošteno, jer i ja sam tako postupio kad sam odlazio sa pivarstvo.info i osnivao ovaj forum.

Živjeli

p.s. dio posta nevezan za kucnopivarstvo.com i postove koji su slijedili sam izdvojio u posebnu temu. nema potrebe da bude ovdje, moja greška.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools