Beer Ranger
1.060 OG, 5,91% ABV
|
Nova Craft Pivara u Sarajevu
Obavještavam pivarsku javnost da sam pokrenuo osnivanje Nano Craft pivare u kojoj će Head Brewer i šef biti naš drug i cjenjeni predsjednik pivarske zajednice BiH - @pivo.
Nadam se da ćemo nas dvojica zajedničkim radom znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju Craft pivarstva u BiH a ljubiteljima craft piva donijeti jedno novo iskustvo te time pokušati ojačati craft pokret, prvenstveno u Sarajevu ali i BiH.
Pred nama je veliki posao koji će trajati 2-3 naredna mjeseca do izlaska prvog piva na sarajevsko tržište ali mislim da ćemo uspjeti prevladati sve prepreke koje stoje pred nama i priključiti se ekipi vrsnih craftera koja je trasirala put na koji se mi sada priključujemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Pivarunajavi
1.050 OG, 4,91% ABV
|
Nova Craft Pivara u Sarajevu
Sa srećom!
Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka
Using Tapatalk
|
|
|
Oldbridz
1.030 OG, 2,93% ABV
|
RE: Nova Craft Pivara u Sarajevu
(27.07.2019, 06:26 )Beer Ranger Wrote: Obavještavam pivarsku javnost da sam pokrenuo osnivanje Nano Craft pivare u kojoj će Head Brewer i šef biti naš drug i cjenjeni predsjednik pivarske zajednice BiH - @pivo.
Nadam se da ćemo nas dvojica zajedničkim radom znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju Craft pivarstva u BiH a ljubiteljima craft piva donijeti jedno novo iskustvo te time pokušati ojačati craft pokret, prvenstveno u Sarajevu ali i BiH.
Pred nama je veliki posao koji će trajati 2-3 naredna mjeseca do izlaska prvog piva na sarajevsko tržište ali mislim da ćemo uspjeti prevladati sve prepreke koje stoje pred nama i priključiti se ekipi vrsnih craftera koja je trasirala put na koji se mi sada priključujemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sretno i veselo!
Dugoročno smo u pravu!
|
|
|
Bubi
1.020 OG, 1,95% ABV
|
Bravo.Više ovakvih stvari nam treba.
|
|
|
Beer Ranger
1.060 OG, 5,91% ABV
|
(27.09.2019, 12:30 )zlimfur Wrote: (26.09.2019, 08:32 )djulba Wrote: Kad je otvorenje?
Da navratimo ? Valjda ce nas zvat, nako djuture da dodjemo..
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Naravno, obavijestićemo članove foruma o datumu otvaranja.
Za sada sve teče po planu, registrcija završena, dobijen poreski i akcizni broj, prostor pripremljen, za par dana kreće montaža opreme a polovinom mjeseca probno kuhanje.
|
|
|