Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Founders All Day IPA
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Founders All Day IPA
This post was last modified: 28.03.2014, 05:20 by yankee fan.
Proslu srijedu drugar mi predlozi da posjetim jedan lokalni pub. Imaju tacno 90 craft piva na tocenje, pravi pivski raj, a uz to je i klopa odlicna!
prvo sto samprobao bio je Foundersov All Day IPA, zatim sam presao na ostala. i evo da ga veceras ponovo otvorim i sipam u tulip casu...
bakrana boja, slaba kapa, lacing odlican.
miris zapljusne odmah na stratu, prilikom otvaranja, grejpfrut, pomoradnza, znaci dominiraju citrusi i osjeti se taj piney smek!! pivo je nekako cristalno cisto sto se okusa tice, na pocetku cak malo nekog tropskog voca, gorcina umjerena, zavrsetak odlican, kombinacija slada i hmelja...malo veca karbonizacija!
ono sto ovo pivo odvaja od vecine je nizak procenat alkohola od svega 4,7% Smile
za one koji me poznaju na ovom forumu znaju da preferiram piva sa manje alkohola!! dakle mogu da ga pijem cijeli dan, lagano, uzivam da se ne napijem posije 3-4 flase Smile

[Image: 2rd7uoz.jpg]

a evo nasao sam i sliku iz pub-a Smile
[Image: 33eil2q.jpg]
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Founders All Day IPA
Yankee, vjerujem da je ovaj founders odlican. Imate li tamo brewdog piva? Jesi li probao dead pony?
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
yankee fan Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

RE: Founders All Day IPA
vidio sam u pubovima po NYC, ali nisam probao. javljam uskoro!
Sisaj Zvezdo!!!

Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools