Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

PUB
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

RE: PUB
ja nisam u mogućnosti fizički prisustvovati akciji, ali sam voljan podržati u potrepštinama i namirnicama. ako bude netko iz mostara išao, poslao bih po njemu/njima
Find Odgovori
p.Ivo Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

odlicno Big Grin svaka pomoc je dobro dosla hvala vam
Find Odgovori
rafter Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

Pozdrav!
Ja sam jutros stigao iz Brčkog a bio sam u Zenici i Doboju prije toga. Ljudima je neophodna pomoć. Izosan, starsan, asepsol i ostali derivati će vam biti potrebni.
Ako budete išli u Doboj (moje misšljenje je da je tamo najpotrebnije) obavezno ponesite čizme, maske, rukavice i ostalo što Zis kaže...
Pisaću vam kasnije sada imam tonu obaveza!
Prvo hopni, pa reci skoč!
Find Odgovori
Brko Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Ako hocete mozemo se povezati preko druga koji je u oprganizaciji puta u doboj u subotu... da ne dodjemo tamo ko bekani i ne znamo sta cemo raditi...

juce u razgovoru sa njim kaze da postoji cak i mogucnost da se prespava negdje pa da se i radi nedelju ako je neko raspolozen...
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(19.05.2014, 08:26 )p.Ivo Wrote: Ti musice budi Tito , samo govori ti to a ti to , ja imam alata , imam i izosana , kupili bi nesto od hrane i vode ili sta vec treba to bi vidjeli sa zisom . koliko bi nas se skupilo ?

musica
aco
sanjo
gantovic
pivo

i nas 4 dolazi iz mostara. karakaj7, burazer mi, jedan naš prijatelj i ja. ima li još iko da bi išao u doboj? da li se iko čuo sa zisom? koje potrepštine su prioritetne, da se na to fokusiramo.
Find Odgovori
p.Ivo Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

ja sam se danas cuo sa zisom i dogovarao se za subotu zahvalio nam se na podrsci i zelji da mu dodjemo pomoci . Ljudima tamo treba svega ali mi je on naglasio da ima najvise treba higijenskih sredstava , pasta za zube , faks , sapun ,hlor za dezinfekciju i ostalo . Ja cu ga ponovo zvati sutra i pitati ga ponovo jer sam mu rekao da napravi spisak sa najpotrebnijim stvarima . molim vas sve zainteresovane da se dobro opremite ukoliko zelite ici u doboj i da vas se sto vise javi da idemo pomoci
Find Odgovori
elektropionir Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

Ima li sta novo?
Find Odgovori
radobolja Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Ja bih rado isao ako budem mogao od posla u subotu. Ako ne odem saljem paket. ovo sto je zis stavi na spisak.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Find Odgovori
zuzko Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Prijavljujem se.Sa autom ili kao putnik.Široka lopata za snijeg i još jedna jača+kompletna oprema (čizme i sl).Jutros sam očekivao gužvu u eteru ali evo još ništa!!
Ako su dosadašnji prijedlozi Doboj ,onda bi trebalo krenuti oko 6 mislimo li nešto i uraditi.2,5 sati tamo 2,5 sati nazad,ja ne mogu noćiti.Kordinaciju očekujem od starijih članova.
Find Odgovori
elektropionir Offline
1.070 OG, 6,95% ABV

ja sam sve zbavio osim čizama
Ako neko zna gdje ih ima neka javi
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

mi iz mostara krećemo oko 07:30-08:00 i mislim da ćemo ostati jednu noć u doboju. ne vjerujem da ćemo imati snage vraćati se isti dan. @radobolja ako ne uspiješ i ti krenuti za doboj možemo mi pogurati tvoj paket. tako smo se dogovorili i sa @pivdžija.
Find Odgovori
zuzko Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

(23.05.2014, 08:20 )Sanjin Wrote: ja sam sve zbavio osim čizama
Ako neko zna gdje ih ima neka javi

prije ove frke bilo je dobrih i jeftinih gumenjeaka na staroj stupskoj pijaci.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools