Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

III hrvatsko homebrew natjecanje
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: III hrvatsko homebrew natjecanje
(08.06.2014, 10:18 )Pivdzija Wrote: vidim da je američki ogranak Oldbridza uzeo srebro za hefeweizen. Čestitam!

trebao si na FB cestitati jer nema njega bas ovdje, ali i od mene idu cestitke, ako vidi! mada je pretendirao na zlato Smile iduce godine onda, vjerujem da je bilo odlicno pivo jer mi je bas objasnjavao kako je isao proces.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

da, da. i meni je palo na pamet. evo riješeno Smile
Find Odgovori
Svarrogh Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Moguce da je to hefe kojeg sam probao. Old ga je sudio i zamolio sam ga da ako bude koje dobro da me zove. Kad sam probao ostao sam paf. Nikada nisam probao tako dobro domace psenicno. Zapamtio sam broj i kad je sve zavrsilo zavrnio sam bocu. Hladi se u frizideru :-) ako je to to, svaka cast!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Find Odgovori
djulba Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

Evo i ja sam se nekako vratio sa takmičenja. very-drunk bilo je super, Raja sa pivarstvo.info je prava baš sam se proveo. Nisam uzeo nikakvu medalju ali sam zato probao, mislim 20 vrsta piva. Sad sam pogledao na svojoj stranici prijave da mi je score 9,25 tako da sam zadovoljan.
čak sam se prijavio i za bacanje kega, i onako pijan sam zamalo pogodio publiku Big Grin Uglavnom planiram i naredne godine otići.

@cartman, Pive sam dostavio hladne u frižideru
@Mušice paket je uručen direktno u ruke. Jedino ne znam da li u prave Big Grin
Find Odgovori
Svarrogh Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

This post was last modified: 09.06.2014, 11:37 by Svarrogh.
Sve pet, piva su kod mene. Hvala ti puno. Sorry sto nisam imao vise da se podruzimo ali bilo je bas dosta posla. U 9mj ce biti lakse, nema sudjenja!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

(09.06.2014, 10:55 )djulba Wrote: Sad sam pogledao na svojoj stranici prijave da mi je score 9,25 tako da sam zadovoljan.

šta si prijavljivao? i jesi siguran da ti ne fali koji broj na rezultatu?
Find Odgovori
djulba Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

This post was last modified: 09.06.2014, 12:51 by djulba.
(09.06.2014, 11:50 )Pivdzija Wrote:
(09.06.2014, 10:55 )djulba Wrote: Sad sam pogledao na svojoj stranici prijave da mi je score 9,25 tako da sam zadovoljan.

šta si prijavljivao? i jesi siguran da ti ne fali koji broj na rezultatu?

Prijavio sam američki pale ale. kako misliš da ne fali koji broj.
Edit. sad te kontam. ako su bile ocjene od 0-50 onda sam fulno skroz Big Grin
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

kad @Pivska_Musica da svoje ocjene piva što su bila na natjecanju, objavit ću i ja svoje javno. ne bih htio utjecati na njegove ocjene Big Grin
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(09.06.2014, 03:45 )Pivdzija Wrote: kad @Pivska_Musica da svoje ocjene piva što su bila na natjecanju, objavit ću i ja svoje javno. ne bih htio utjecati na njegove ocjene Big Grin

evo upravo otvorih tvoju IPA-u. Imaš infekciju i odmah se to osjeti. Ali ispod toga se vidi da je pivo imalo odličnu perspektivu Smile Je li ovo citra ili nelson izbija naprijed, mislim da je citra, jel tako? Mislim da bi ga trebao što prije popiti ako imaš još jer još uvijek nije potpuno nepitko, ali vremenom će postati. Lagano kisi i poprima loševinski karakter. Moguće je isto da je imaš samo u nekim flašama, pa polako ti to počni piti da se što prije popije. Tongue

IRA-u neću danas, moram sad mangeovu probat. stanite u red. hehehe Big Grin

mada mi nije jasno da je djulba dobio tako malo bodova, to mi nikako nije jasno. svarrogh je li to moguce i kako i zašto? da nije isto bila infekcija neka? pa 20 bodova moras skupit da si podmetnuo ožujsko ebem li ga.... Smile
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

je i mange mi je rekao to za infekciju. mada izgleda da se ne osjeti u svim bocama, jer mi je par ljudi reklo da se infekcija osjeti, a par da se ne osjeti. ja je nisam primjetio, dok mi on nije rekao da je osjeti...

je, citra se osjeti. što u zadnjim minutama dodavanja što u suhom hmeljenju (u kombinaciji sa magnumom)

ipa sa infekcijom je dobila 18,3
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

(09.06.2014, 04:48 )Pivdzija Wrote: je i mange mi je rekao to za infekciju. mada izgleda da se ne osjeti u svim bocama, jer mi je par ljudi reklo da se infekcija osjeti, a par da se ne osjeti. ja je nisam primjetio, dok mi on nije rekao da je osjeti...

je, citra se osjeti. što u zadnjim minutama dodavanja što u suhom hmeljenju (u kombinaciji sa magnumom)

ipa sa infekcijom je dobila 18,3

pa jesu li ti na score sheetovima napisali išta za infekciju?
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

nismo još score sheetove dobili, piše samo ocjena. score sheetovi će tek doći...
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools