Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lovac
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

Lovac
This post was last modified: 06.08.2014, 11:13 by Pivdzija.
Nije mi za temu recenzije domaćeg piva jer ga ima u komercijalnoj prodaji, a opet nije ni za posebne teme jer ga ima samo na jednom mjestu. Ali šta ima veze, neka recenzija tu, pa ako je neko još probao neka nadopiše.

[Image: jFGebv1.jpg]

[Image: A2L8WOr.jpg]

Porter koji se pravi u Irish pub SPANCIL HILL u Širokom Brijegu. Osim ovoga portera od domaćeg piva imaju još i jedan pale ale, koji ću (ne)stručno ocijeniti drugi put.
Što se tiče portera, pri sipanju se formirala bijela pjena, koja je vrlo brzo spala, i ostala je ova kapa od par milimetara. Lacing je dobar, fino drži, dok su arome koje se osjete prvenstveno sladne te malo prženog ječma.
Okus najviše vuče na neki biskvit, i malo prženog ječma.
Pivo je laganog tijela i niske karbonizacije. Pivo nije loše, jedina veća zamjerka je što ide na tržište dosta "zeleno". Osjetim da nije dugo stajalo te se još svi okusi nisu slegli u ukomponirali kako treba. Kad bi duže stajalo, sigurno bi bilo još bolje.

S tim da je ovo jedna od prvih valjda tura, nakon ovoga su još malo dograđivali recept, pa sam pio i jedan drugi porter koji je imao black slada koji se osjetio odmah na prvu.

Kao što rekoh, imaju još i svijetlo (pale ale čini mi se), imam i bocu toga za degustaciju, ali to ću drugi put Zivjeli
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Lovac
pa ako je jedna od prvih tura kako moze biti mlado još uvijek? pretpostavljam da su dosta nakuhali, ja sam za njih još davno čuo Smile
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

RE: Lovac
Prvih po receptu. Jer su sada počeli malo eksperimentirati sa receptom Smile
Mislim da nema ni pola godine kako su otvorili
Jedi, pij, veseli se, i na život poseri se!
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools