Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Da se i ja predstavim
zis Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Da se i ja predstavim
(07.01.2013, 09:30 )bomba Wrote: Hvala puno na linku ali tesko da cu ista naci ovdje gdje jesam (Sarajevo) ali probat cu kad se opet docepam zapadne Evrope Smile
I ove pive sto sam stavio sliku sam kupovao van BiH pa svercao u gepeku auta a sve kako bi mogao povremeno da se pocastim i da se ko covjek istopim od uzitka ispijanja dobre pive pa makar to bila samo jedna mala flasa jednom u 10 dana Smile

Nagovori musicu da ti ostavi jedan Stout koji posaljem na takmicenje, nije kao Milk Stout ali moze biti zamjena.
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

evo u tri minute se shunj i ja mimoiđosmo s preporukom za milk stout Big Grin uglavnom, pivo nisi trebao švercom prenositi jer je samo dovoljno da si imao račun za svaki slučaj, mada ni to nije toliko bitno. ja mislim da je gajba dozvoljena po glavi u autu... ja sam vozio po 4-5 gajbi piva iz EU kod nas i nikad nikakvih problema nisam imao. čak naprotiv, carinicima si još i simpatičan Big Grin
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
bomba Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(07.01.2013, 09:43 )Shunj Wrote:
(07.01.2013, 09:30 )bomba Wrote: Hvala puno na linku ali tesko da cu ista naci ovdje gdje jesam (Sarajevo) ali probat cu kad se opet docepam zapadne Evrope Smile
I ove pive sto sam stavio sliku sam kupovao van BiH pa svercao u gepeku auta a sve kako bi mogao povremeno da se pocastim i da se ko covjek istopim od uzitka ispijanja dobre pive pa makar to bila samo jedna mala flasa jednom u 10 dana Smile
nista dok musica ne otvori kakav pub gdje ce da toci kakav "carsijski tamni" za lokalnu raju Wink

To bi bilo ekstra Smile A samo da rascistimo da znam ko je ko na forumu, j
@musica, jesi ti "brewer" sa klix.ba foruma ?
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

jeste, taj sam. Zivjeli
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
bomba Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(07.01.2013, 09:55 )pivska mušica Wrote: jeste, taj sam. Zivjeli

E dobro da znam koga cu zapitkivati kad krenem sa svojom pivom Smile
Zivjeli
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools