Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ratebeer Best of 2015
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Ratebeer Best of 2015
Jeste pogledali rezultate Ratebeera za ovu godinu? Prosle godine je Zmajska proglasena u Top 10 New Breweries u citavom svijetu.
2015 rezultati: http://www.ratebeer.com/RateBeerBest/
Ove godine niko od nasih (ex Yu) nema na listama, iako se pojavilo nekoliko dobrih piva i pivara.
Ono sto je zanimljivo je Best of Country:
http://www.ratebeer.com/RateBeerBest/Bes...ry2016.asp
Kod Hrvata najbolje pivo Zmajska Porter a pivara Medvedgrad. Ovo mi nekako odgovara, mada za najbolje pivo tesko izabrati kod njih, ima veoma dobrih novih piva, ja bih tu stavio i Varionica Pale Ale koji je meni bio vrhunski kad sam ga pio.
U Srbiji KAS najbolja pivara i najbolje pivo, iako se ja licno ne slazim s tim, Kabinet SuperNova mi je bolja IPA.
Slovenija Reservoir Dogs najbolje pivo za Starvation. Svaka cast ovo pivo je vrhunsko. Kod njih mi je tesko izabrati najbolje pivo. Mene licno je oduvao Pelicon Quantum, i ona ratebeer ocjena za ovo pivo je smijesna. Zasluzuje mnogo mnogo bolju ocjenu.

Dominiraju amerikanci, ne znam jel zato sto je engleski sajt ili ta amerika stvarno dominira kraft svijetom Smile
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: Ratebeer Best of 2015
Zanimljivi rezultati, sve sam pregledao. Vidim da je u kategoriji baltic porter prvo mjesto uzeo poljski Imperator Bałtycky od pivare Pinta, sto mi je jako drago jer je to pivo fantazija i sigurno zasluzuje zlato. A sto se amerikanaca tice, mislim da realno dominiraju, ali mislim da je medju ocjenjivacima na ratebeeru dosta subjektivno naklonjenih americkim pivima, pa su ti rezultati ipak malo frizirani.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools