Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BeerSmith 2
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: BeerSmith 2
(18.08.2016, 08:06 )Kazbek Wrote: Planiram uzet beersmith pa me zanima isplati li se uzeti gold verziju sa receptima i nekim dodatnim opcijama skuplja 10 $ ili je ok basic ionako na netu ima dosta recepat ?

Da ti nisi pomijesao to sa beertools? Jer beertools ima tu opciju gold, a beersmith koliko znam nema.

A sto se beersmith tice, jedan aktivacijski kod se moze bez problema koristiti na dva razlicita kompjutera, tako da se trosak moze podijeliti izmedju dvoje ljudi. Tamo pise da je namijenjen za dva kompjutera jedne osobe, ali ko ce to provjeravati... Moj kod se koristi na dva kompjutera u dvije razlicite zemlje i nikad nikakvih problema.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

ispravka, sad vidim da ima Gold subskribcija... ali to nije unaprijedjena verzija softvera, nego samo pristup receptima na cloudu, plus jos neke sitnice kao sto je custom avatar i ja to ne bih platio 10$...
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

(18.08.2016, 08:06 )Kazbek Wrote: Planiram uzet beersmith pa me zanima isplati li se uzeti gold verziju sa receptima i nekim dodatnim opcijama skuplja 10 $ ili je ok basic ionako na netu ima dosta recepat ?

Ma kakvi, pristup neprovjerenoj bazi recepata nema nikakvu vrijednost. Sve recepte koji ti ikada budu trebali možeš naći na interentu.
WWW Find Odgovori
Kazbek Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Super , onda basic verzija! Nemam s kime podjelit troskove, na srecu nije previse skup. Bilo bi dobro da druga opcija bude za mobitel a ne comp.
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

(18.08.2016, 08:26 )Kazbek Wrote: Super , onda basic verzija! Nemam s kime podjelit troskove, na srecu nije previse skup. Bilo bi dobro da druga opcija bude za mobitel a ne comp.

Pa imaju oni verziju i za mobitel, koja je isto tako potpuno iskoristiva.
WWW Find Odgovori
Kazbek Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Znam , mislii sam da drugi aktivaciski kod (sto musica kaze) bude za mob a ne comp. Vjerojatno cu uzeti i mob verziju kad se malo usaltam!
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

(18.08.2016, 08:40 )Kazbek Wrote: Znam , mislii sam da drugi aktivaciski kod (sto musica kaze) bude za mob a ne comp. Vjerojatno cu uzeti i mob verziju kad se malo usaltam!

Dobro bi bilo, ali ipak gledaju da "malo" i zarade Smile. Ja sam kupio obe varijante, i odlično sve radi. Odlična opcija je šerovanje recepata preko cloud servisa, tako da imaš zajedničku bazu i za računar i za mobitel.
WWW Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Ako ima jos zainteresovanih dajte da kontaktiramo da dobijemo club discount: http://beersmith.com/club-discount/

Mada se mogu naci kuponi na netu, sto ne bi imali svoj.
Recimo BS2CLUB ti daje 5 dolara popusta.
Find Odgovori
Beer Ranger Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

BeerSmith 2
BeerSmith 3

http://beersmith.com/blog/2018/06/01/bee...irst-look/

Sent from my iPhone using Tapatalk
Find Odgovori
pivopija87 Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Ima li ko ovu novu verziju, vrijedi li para Smile?
Find Odgovori
pemac Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(07.01.2019, 02:51 )pivopija87 Wrote: Ima li ko ovu novu verziju, vrijedi li para Smile?

Ne znam kakva je, ali malo malo imaju neke akcije pa ako si strpljiv budes jeftinije prosao sigurno...
Find Odgovori
PejaPivopija Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(07.01.2019, 02:51 )pivopija87 Wrote: Ima li ko ovu novu verziju, vrijedi li para Smile?

Ja sam nedavno uzeo mobilnu aplikaciju Beer Smith 3 za cca 7$. Početnik sam i nisam merodavan da sudim o aplikaciji ali cijena je prihvatljiva i ima tamo svašta nešta ?
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 29 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools