Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piva u Sarajevu
ljiljan Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

RE: Piva u Sarajevu
(22.04.2015, 07:49 )stane2006 Wrote:
(22.04.2015, 06:56 )ljiljan Wrote: probao sam la trappe dubbel danas... malo me je razocarao. osjetio sam gorcinu koju osjetim kod ovih "obicnih" komercijalnih piva.

ili sam ja imao malo veca ocekivanja ili nesto nije bilo uredu sa pivom, da li pogresno skladistenje ili nesto drugo.

kako god, uzeo sam po 1 pivo ostalih la trappe piva. nadam se da ce biti bolje.
Ja mislim da bi se ti trebao prebaciti i probati apa ipa aipa esb strong aleBig Grin

evo popio sam isidor, ista stvar, osjecam tu nekakvu bespotrebnu gorcinu. bez okusa pivo, karbonizacija slaba pravo, a dosta pjene kao i u dubbelu.

slijedeca je witte od 5.5% alc... jedina do sada koja nema te gorcine medjutim okusa takodjer nema. miris je najprijatniji od ove 3 ali ponavljam, okusa nema, pjene nema, karbonizacija slaba.

ostale su quadrupel i bockbier. sudeci prema dosadasnjem iskustvu, ne ocekujem nista plaho. razocarenje mi je la trappe pravo... ja i dalje sumnjam da je do skladistenje pive ili nekakav vanjski faktor ali mozda se i varam
Find Odgovori
Stane Offline
1.100 OG, 10% ABV

(22.04.2015, 08:25 )ljiljan Wrote:
(22.04.2015, 07:49 )stane2006 Wrote:
(22.04.2015, 06:56 )ljiljan Wrote: probao sam la trappe dubbel danas... malo me je razocarao. osjetio sam gorcinu koju osjetim kod ovih "obicnih" komercijalnih piva.

ili sam ja imao malo veca ocekivanja ili nesto nije bilo uredu sa pivom, da li pogresno skladistenje ili nesto drugo.

kako god, uzeo sam po 1 pivo ostalih la trappe piva. nadam se da ce biti bolje.
Ja mislim da bi se ti trebao prebaciti i probati apa ipa aipa esb strong aleBig Grin

evo popio sam isidor, ista stvar, osjecam tu nekakvu bespotrebnu gorcinu. bez okusa pivo, karbonizacija slaba pravo, a dosta pjene kao i u dubbelu.

slijedeca je witte od 5.5% alc... jedina do sada koja nema te gorcine medjutim okusa takodjer nema. miris je najprijatniji od ove 3 ali ponavljam, okusa nema, pjene nema, karbonizacija slaba.

ostale su quadrupel i bockbier. sudeci prema dosadasnjem iskustvu, ne ocekujem nista plaho. razocarenje mi je la trappe pravo... ja i dalje sumnjam da je do skladistenje pive ili nekakav vanjski faktor ali mozda se i varam
Uh moja greškaAngry, ako u ovim pivama osjećaš nepotrebnu gorčinu, onada u svakom slučaju ove koje sam ja naveo nemoj ni probavatiBig Grin
Find Odgovori
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

Možda ti taj okus jednostavno ne odgovara, male su šanse da baš svaka boca ima problem. Koliko se mogu sjetiti kada sam ja prvi put probao dubbel imao sam jako sličan dojam. Nije mi se svidjelo nikako, ne znam zašto. Belgijanci su sve samo ne piva bez okusa, ali treba vremena da se čovjek prešalta sa lagera na ta piva. Njihova karakteristika je i da su jako malo zahmeljena, skoro pa nikako. Ih, šta bi bilo kad bi probao neku jako zahmeljenu ipu, ili apu... Big Grin Polako, ne odustaj, isplatiće se Big Grin
WWW Find Odgovori
ljiljan Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(22.04.2015, 08:32 )danny_boy Wrote: Možda ti taj okus jednostavno ne odgovara, male su šanse da baš svaka boca ima problem. Koliko se mogu sjetiti kada sam ja prvi put probao dubbel imao sam jako sličan dojam. Nije mi se svidjelo nikako, ne znam zašto. Belgijanci su sve samo ne piva bez okusa, ali treba vremena da se čovjek prešalta sa lagera na ta piva. Njihova karakteristika je i da su jako malo zahmeljena, skoro pa nikako. Ih, šta bi bilo kad bi probao neku jako zahmeljenu ipu, ili apu... Big Grin Polako, ne odustaj, isplatiće se Big Grin

evo otvaram bockbier, drzi fige Big Grin pa onda onaj quadrupel... 10% ostavljam za zadnje Tongue

pio sam u british pubu onaj nas old bridge, mostarci sto ga prave. fenomenalno pivo, tako mi se svidjelo i steta sto ga ne mogu nabavljati u maloprodaji. neki dan sam pogledao meni u tom pubu na ilidzi i cini mi se da ga vise nije bilo u ponudi.
Find Odgovori
Bubi Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(11.02.2015, 06:35 )Rodney Wrote: Estrella je jedan od najslabijih lagera na svijetu. U klasi sa Heinekenom. Voda, voda i opet voda.

Meni čak i gora od Heinekena.Definitivno izvikana.Od one riže koju sadrži mi se pomalo i povraćaloBig Grin
Find Odgovori
Beer Ranger Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Piva u Sarajevu
This post was last modified: 27.11.2016, 12:36 by Beer Ranger.
Danas sam u Konzumu na Dobrinji kupio BROK IPA i STOUT. Poljska piva koja je neka firma počela uvoziti iz Mađarske.

[Image: 8b72597590021f4e49f297b21f969ebd.jpg]

[Image: 64421349ad61554f98f6edfcecefaacb.jpg]

Obje su po 1,60km.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

Pio ipa, loša pravo
Find Odgovori
Pivdzija Offline
1.090 OG, 8,95% ABV

ako je to ipa, ja sam avion. i to borbeni

lošina teška
Find Odgovori
mange_tout! Offline
Admin

(28.11.2016, 10:54 )Pivdzija Wrote: ako je to ipa, ja sam avion. i to borbeni

lošina teška

A što ću ti slomit' krila Big Grin

Ni meni se nešto nije svidila, a ne znam kakav je stout.
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

(01.06.2016, 06:45 )Bubi Wrote:
(11.02.2015, 06:35 )Rodney Wrote: Estrella je jedan od najslabijih lagera na svijetu. U klasi sa Heinekenom. Voda, voda i opet voda.

Meni čak i gora od Heinekena.Definitivno izvikana.Od one riže koju sadrži mi se pomalo i povraćaloBig Grin

heineken je na trajektu iz njemacke u dansku najjeftiniji(ne bez razloga).U povratku ,nakon mjesec i pol dana od apsitencije za pivom ,sam izabrao carlsberg black gold(nije lose),da pijem do kuce.Heineken je totalno nepitko pivo.
Find Odgovori
lakosta88 Offline
1.050 OG, 4,91% ABV

(28.11.2016, 05:16 )mange_tout! Wrote:
(28.11.2016, 10:54 )Pivdzija Wrote: ako je to ipa, ja sam avion. i to borbeni

lošina teška

A što ću ti slomit' krila Big Grin

Ni meni se nešto nije svidila, a ne znam kakav je stout.

Probao,iskreno meni srednja zalost i njihov brown ale i ipa i stout. Sad
Find Odgovori
PaleAle Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

Za 1.6 KM i uvozno bio bih iznenađen da valja IPA...
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools