Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cao cao cao
spajz Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Cao cao cao
This post was last modified: 20.03.2017, 01:52 by spajz.
Pozdrav svima, zovem se Nikola, 22 godine, sa primorja Crne Gore sam i polako ulazim u svijet pravljenja piva. Poceo sam nedavno da se zanimam ovim i napredujem iz sata u sat. Bavim se pomorstvom, plovim sirom svijeta i degustiram skoro svakodnevno nova piva. Toliko o meni za sada
Ako ima neko iz Crne Gore neka mi se javi jer imam par pitanja o nabavci opreme i sastojaka jer ih u Crnoj Gori u prodaji nema (barem ja nisam nasao)
burence
Find Odgovori
PaleAle Offline
1.040 OG, 3,92% ABV

RE: Cao cao cao
Pozdrav i dobro došao! burence
Find Odgovori
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV

Dobro došao. Nešto su govorili da će Majstor iz Beograda da otvori radnju u Podgorici. Ali pošto si mornar, u Savoni imaš radnju koja prodaje opremu za pivare i vinare. Odakle si iz Crne Gore?

Poslano sa mog ZTE Blade V6 koristeći Tapatalk
Find Odgovori
spajz Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

(20.03.2017, 02:25 )AleksandarV Wrote: Dobro došao. Nešto su govorili da će Majstor iz Beograda da otvori radnju u Podgorici. Ali pošto si mornar, u Savoni imaš radnju koja prodaje opremu za pivare i vinare. Odakle si iz Crne Gore?

Otvorio je Majstor radnju u Podgoricu ali ne prodaju opremu, tako da nista od toga.. Jedino nekom narudzbom. Mornar jesam, ali nije jednostavno kupiti negdje vani nesto i donjet ga brodom kuci jer nemam luku u Crnoj Gori u koju idem.
Iz Boke sam, gradic Risan, ako si cuo za njega.. Najstariji grad Boke Kotorske.
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools