Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

konacno da se predstavim
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

konacno da se predstavim
Pozdrav svim homebrewerima,konacno da se i ja predstavim.Malo stidljivo ,jer evo vec danima sam registrovan a to nisam uradio.Zovem se Sinisa,iz Doboja sam,(vec sam upoznao jedinog clana iz Doboja- Zisa),od mene necete bas imati neki savjet o pravljenju,uglavnom sam da kupim znanje od vas.Nadam se uskoro svome prvom pivu jer ocekujem hmelj i spec.slad,a opremu uglavnom imam sve iz domacinstva,nesto sam i narucio online(sa hopeandgrape),jedino mi pravi problem slad koji mi je najblize,pa ako ima ko da ce uskoro ici po njega da se upisem za gorivo.Teoriju sam,ja mislim,savladao,cak je prelazim kad spavam,jer samo o tome mislim ovih dana.Prakse malo imam jer sam prosle godine uspio da napravim domace vino,a kako vidim ,proces je slican.
Find Odgovori
zis Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: konacno da se predstavim
(25.05.2013, 06:20 )spajder76 Wrote: Pozdrav svim homebrewerima,konacno da se i ja predstavim.Malo stidljivo ,jer evo vec danima sam registrovan a to nisam uradio.Zovem se Sinisa,iz Doboja sam,(vec sam upoznao jedinog clana iz Doboja- Zisa),od mene necete bas imati neki savjet o pravljenju,uglavnom sam da kupim znanje od vas.Nadam se uskoro svome prvom pivu jer ocekujem hmelj i spec.slad,a opremu uglavnom imam sve iz domacinstva,nesto sam i narucio online(sa hopeandgrape),jedino mi pravi problem slad koji mi je najblize,pa ako ima ko da ce uskoro ici po njega da se upisem za gorivo.Teoriju sam,ja mislim,savladao,cak je prelazim kad spavam,jer samo o tome mislim ovih dana.Prakse malo imam jer sam prosle godine uspio da napravim domace vino,a kako vidim ,proces je slican.

Slad imas od mene za prvo kuhanje, samo pitaj sve sto ti nije jasno tu smo da pomognemo.
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

ok,hvala ,nazvacu te sigurno kad pripremim sve za prvo kuvanje
Find Odgovori
gajba Offline
1.080 OG, 7,93% ABV

Pozdrav Sinisa, ako ti sta zafali za kuvanje, javi se i meni. I ja cesto budem u Doboju..
Find Odgovori
spajder76 Offline
1.060 OG, 5,91% ABV

Hvala puno ,javicu ako zaskripi
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools