Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sirovine - Srbija
cabric Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

sirovine - Srbija
Posto mi u Srbiji nemamo jedan ovako razvijen forum,nadam se da nece biti problem adm.da se organizujemo na ovaj nacin i da temu grupisemo ovako,jer svaka razmena i nabavka na relaciji Srbija-BiH ili Hrvataka je skuplja od samih sirovina za proizvodnju piva koje se narucuju. Nadam se da ce se oglasiti svi ljubitelji piva sa ovih prostora i da pokusamo da pomognemo jedni drugima jer znam da ih na ovom sajtu ima dosta. hvala
Find Odgovori
pivska mušica Offline
BeerFly Brewery

RE: sirovine - Srbija
naravno, podržavam ideju i ako mogu ikako i ja pomoći tu sam. ako ima neko sa viškom kapitala i smislom za biznis evo odlične ideje. u hrvatskoj imaju dva ili tri već shopa koji nude opciju slanja raznim servisima (u HR je fantastično ono što radi TISAK - svakako razvoze novine po cijeloj zemlji pa su počeli i pošiljke, koliko sam shvatio jako povoljno), a kod nas ima Oldbridz i tu se moze naci dosta toga i salju isto na razne nacine, brzo i efikasno. a i u srbiji imaš nekoliko online shopova, malo proguglaj.

generalno ima različitih cijena, i može se malo kalkulirati, ali prva i osnovna stavka ti je bazni slad koji se ne isplati kupovati na malo, nego samo direktno od proizvođača, po mogućnosti cijelu vreću, jer to onda puno jeftinije izađe.
I LOVE THE SMELL OF FERMENTATION IN THE MORNING
Find Odgovori
stera Offline
1.030 OG, 2,93% ABV

Ne razumem?
Ovo je deo za kupovinu -za Srbiju?
Mislite za organizovanu grupnu kupovinu ?
Imam viska hmelja i pretrazivao sam forum pa mi izadje ova tema.
Jel ce biti onda i u podforumu "prodajem" tema> SIROVINE -SRBIJA, da okacim oglas tamo?
Find Odgovori
dzionik Offline
1.020 OG, 1,95% ABV
**

Šta imaš od hmelja?
Find Odgovori

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools