Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Idealna temperatura za dodavanje kvasca u sladovinu
ale ale Offline
1.070 OG, 6,95% ABV
*****

Posts: 780
Joined: Nov 2012
Reputation: 1 Location: Bec
RE: Idealna temperatura za dodavanje kvasca u sladovinu
This post was last modified: 05.09.2014, 10:25 by ale ale.
Znaci da kada rehidriram kvasac (obicno na 27°c) i njega obavezno spustim na (kao u primjeru) npr. 16°c (ako planiram fermentirati na 18°C), tako da na kraju i sladovina i kvasac imaju istu temperaturu (16° c primjer) kad se spoje?

Ja mislim da znam koji je to ukus u pivu, kao neka vocna-kiselkastost, onako ostra na nepcu, nije neprijatna, ali je osjetna i bolje da je nema...
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Idealna temperatura za dodavanje kvasca u sladovinu - by ale ale - 05.09.2014, 10:21

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools