Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode!
danny_boy Offline
1.100 OG, 10% ABV

RE: Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode!
(22.12.2014, 09:42 )pivska mušica Wrote: ova zadnja verzija sto sam ja sinoc isprobao radi odlicno. jedino mi za sad nedostaje export reporta. i naravno bilo bi super napraviti osim klasicnog text/pdf fajla i report u html varijanti da fino formatiran izgleda u forumskom postu Smile ali zna danny za to i koliko sam skontao to ce uskoro biti rijeseno.
E drago mi je da je tako. Dok sam programirao nisam mogao skontati sve nacine na koji ce korisnici koristiti program. Musica mi je tu puno pomogao korisnim sugestijama, prakticno cijeli dan jucer i prekucer smo bili online i u hodu sam rjesavao pronadjene probleme. Takodjer, sve ostale sugestije su dobrodosle jer ovo i jesam pravio sa namjerom da ljudi koriste tako da ce to pomoci da se program razvije.

Export u pdf i html nije nikakav problem, to ce biti kvalitetno odradjeno i nadam se uskoro. Ucitavace se rezultati u ugradjen viewer odakle ce se moci izvesti u excel, word, pdf. Poslije cu dodati i html.
WWW Find Odgovori

Messages In This Thread
RE: Najava kalkulatora za pomoć pri prilagodbi vode! - by danny_boy - 22.12.2014, 11:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools