MarkoOs
1.020 OG, 1,95% ABV
Posts: 25
Joined: Oct 2014
Reputation:
0
Location: Hrvatska
|
RE: Stala fermentacija valjda??
This post was last modified: 05.01.2015, 09:36 by MarkoOs.
E ovako
5kg NG slad
0,5 Kg Munich
0,5Kg Crystal
23g Challenger 60 min
30g Styrian Goldings 15 min
40g challenger 3 min
Safeale S-04 11,5 g
Ukomljavanje
18l - 76C 68C 60min Tu mi je temperatura bila 69C
Ispiranje
18l - 80C 76C 15min tu mo je bila oko 78C
4l - 84C 80C 10min
32 litre u lonac dobio slada
EST OG : 1.051 dobio 1.053
EST FG : 1.012
EST ABV 5%
U fermentator dobio 26L
Aerirao sam sa onim nastavkom za buzilicu za mjesanje boje i to nekih 7 - 8 minuta
Uglavnom ako se fg nebude spustio da ja flasiram? Bit ce malo slabije al popit ce se
|
|
|