Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja
raix Offline
1.050 OG, 4,91% ABV
*****

Posts: 359
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: Beograd
RE: Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja
(18.09.2015, 02:07 )bhgr1 Wrote:
(17.09.2015, 09:58 )pivska mušica Wrote: A zašto bi ih dodavao kad u sladu ima sasvim dovoljno enzima? Enzimi se dodaju kad se radi s puno nesladjenih žitarica, kao što su kukuruz, riža, heljda, amaranth, proso, quinoa i slično.

BIAB Smile
kakve veze ima dal je BIAB ili koja god druga tehnika.
enzime koristis ako pravis pivo sa malo ili bez jecmenog slada.
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Dodavanje emzima prilikom ukomljavanja - by raix - 18.09.2015, 02:56

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools