Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Sanitacija (čišćenje i dezinfekcija)
AleksandarV Offline
1.100 OG, 10% ABV
*****

Posts: 1,510
Joined: Nov 2012
Reputation: 2 Location: Sarajevo
RE: Sanitacija (čišćenje i dezinfekcija)
Malo bi se osvrnuo na fazu ukomljavanja. Iako je rečeno da kuhanje vrši sterilizaciju sladovine a onda i piva. Pasterizacija sladovine nastupa već u fazi ukomljavanja pri temperaturi od 65 stepeni u trajanju od minimalno 30 minuta. Ovo se nastavlja u fazi ispravna slada. Jer se tada koristi voda temperature preko 70 stepeni.

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Sanitacija (čišćenje i dezinfekcija) - by AleksandarV - 10.12.2015, 10:00

Forum Jump:


Users browsing this thread: 10 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools