Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije
galabl Offline
1.050 OG, 4,91% ABV
*****

Posts: 391
Joined: Sep 2014
Reputation: 2 Location: Banja Luka
RE: Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije
(28.12.2015, 02:44 )raix Wrote: nikada ne bih zavrsavao fermentaciju u flasama. iz cisto licnog stava.
a krauzening je prilicno jednostavan. zeljenu kolicinu piva odvadis iz lonca pre dodavanja hmelja za aromu, zamrznes na tri nedelje. pre flasiranja prokuvas jos 10 min i pomesas sa pivom. sta vise, na ovaj nacin se moze smanjiti kolicina diacetila i DMSa (cini mi se) u finalnom proizvodu.
Hm, prilicno jednostavno izgleda, moracu probati.
Find Odgovori



Messages In This Thread
RE: Gaziranje pomocu nezavrsene fermentacije - by galabl - 28.12.2015, 02:54

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)
User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools